( (

Ahmet Mıhçı Güven Tazeledi

Bölge 09.05.2022 - 22:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ahmet Mıhçı Güven Tazeledi

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesinin 18. Olağan Kurulu gerçekleşti. Başkan Ahmet Mıhçı, yeniden başkan seçildi
Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesinin 18. Olağan Kurulu Geçtiğimiz Pazar günü dernek binasında gerçekleştirildi. Tüm üyelerin dernek üyelerinin eksiksiz katıldı. Tek liste ile gidilen genel kurul sonunda mevcut Başkan Ahmet Mıhçı oyların tamamını alarak tekrar başkanlığa seçildi. Seçim sonrası başkan Ahmet Mıhçı dsernek üyelerine yönelik yaptığı teşekkür konuşmasında "Önümüzdeki süreçte engelli kardeşlerimizin haklarını her platformda dile getirerek onların bu zorlu şartlarda sesi olmaya gayret edeceğiz” dedi.
Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesinin 18. Olağan Kurulu gerçekleşti. Başkan Ahmet Mıhçı, yeniden başkan seçildi

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesinin 18. Olağan Kurulu Geçtiğimiz Pazar günü dernek binasında gerçekleştirildi. Tüm üyelerin dernek üyelerinin eksiksiz katıldı. Tek liste ile gidilen genel kurul sonunda mevcut Başkan Ahmet Mıhçı oyların tamamını alarak tekrar başkanlığa seçildi.

Seçim sonrası başkan Ahmet Mıhçı dsernek üyelerine yönelik yaptığı teşekkür konuşmasında "Önümüzdeki süreçte engelli kardeşlerimizin haklarını her platformda dile getirerek onların bu zorlu şartlarda sesi olmaya gayret edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (