( (

Ahlaksız Paylaşım Yapan Daire Başkanına Tepki

Gündem 02.02.2021 - 15:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ahlaksız Paylaşım Yapan Daire Başkanına Tepki

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti 26. Dönem Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu aleyhinde sosyal medyada ahlaksız paylaşım yapan Konya Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanı Cüneyd Durmuşcan Gedik'i basın açıklaması ile uyararak tepki gösterdi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklana şu şekilde... Daha önce Ak Parti Meclis üyelerinin ve teşkilat mensuplarının kendi dünlerine bakmadan, Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu hakkındaki hadlerini aşan sosyal medya paylaşımlarına şahit olmuştuk. Siyaset yapanların doğru veya yanlış bir şeyler beyan etmesi, hakaret seviyesine varmayacak şekilde görüş bildirmesi kabul edilebilir. Fakat belediyede memur ve bürokrat olarak çalışanların, bu toprakların insanlarının ödediği vergilerle maaş alanların, bu toprakların yetiştirdiği değerlere fütursuzca saldırmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Devlet için çalışıp bu devlete hizmet etmiş Türkiye Cumhuriyeti 26. Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hakkında ahlaksızca, İslami değerlere sığmayacak hadsiz ve çapsız paylaşım yapanların paylaşımlarına göz yummamızı kimse beklemesin. 62. 63. 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu dinini satmakla suçlayan Emlak Yönetimi Daire Başkanı Cüneyd Durmuşcan Gedik üzerine vazife olmayan konularla ilgili haddini defalarca kez aşmıştır. Genel Başkanımızdan, Konya halkından ve kamuoyundan özür dilemek zorundadır.       Cüneyd Durmuşcan Gedik önce bulunmuş olduğu makamın hakkını vermeli ve Büyükşehir Belediyesinin son iki yılda sattığı arsaların bedellerini açıklamalıdır. Büyükşehir belediyesine arsa satış bedelleri ile ilgili 23/10/2020 ve 18/11/2020 tarihli iki dilekçe verdik. Ancak ne hikmetse kendilerinden sorularımıza bir cevap alamadık.      Lütfen öncelikli işiniz bu dilekçelerde ki arsa satış bedelleri sorusuna cevap vermek olsun. Mesai saatlerinizde partimize ve Genel Başkanımıza saldırmak yerine yapılan satışlarla ilgili halkı bilgilendiriniz.       Bünyesinde çalışan daire başkanının ve memurların paylaşımları Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı bağlamaktadır. En az 70-80 kişiden oluşan Dijital İletişim Ofisi kuran Altay’a çağrımız, Dijital İletişim Ofisinde başka işlerle uğraşmak yerine kendi emrindeki Daire Başkanları ve memurlarının paylaşımlarını kontrol ettirmesidir.                                                                                                                  KAMUOYUNA ARZ EDERİZ                                                                           Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı İşte O tepki çeken paylaşımlar...
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti 26. Dönem Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu aleyhinde sosyal medyada ahlaksız paylaşım yapan Konya Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanı Cüneyd Durmuşcan Gedik'i basın açıklaması ile uyararak tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklana şu şekilde...

Daha önce Ak Parti Meclis üyelerinin ve teşkilat mensuplarının kendi dünlerine bakmadan, Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu hakkındaki hadlerini aşan sosyal medya paylaşımlarına şahit olmuştuk. Siyaset yapanların doğru veya yanlış bir şeyler beyan etmesi, hakaret seviyesine varmayacak şekilde görüş bildirmesi kabul edilebilir. Fakat belediyede memur ve bürokrat olarak çalışanların, bu toprakların insanlarının ödediği vergilerle maaş alanların, bu toprakların yetiştirdiği değerlere fütursuzca saldırmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Devlet için çalışıp bu devlete hizmet etmiş Türkiye Cumhuriyeti 26. Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hakkında ahlaksızca, İslami değerlere sığmayacak hadsiz ve çapsız paylaşım yapanların paylaşımlarına göz yummamızı kimse beklemesin. 62. 63. 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu dinini satmakla suçlayan Emlak Yönetimi Daire Başkanı Cüneyd Durmuşcan Gedik üzerine vazife olmayan konularla ilgili haddini defalarca kez aşmıştır. Genel Başkanımızdan, Konya halkından ve kamuoyundan özür dilemek zorundadır.

      Cüneyd Durmuşcan Gedik önce bulunmuş olduğu makamın hakkını vermeli ve Büyükşehir Belediyesinin son iki yılda sattığı arsaların bedellerini açıklamalıdır. Büyükşehir belediyesine arsa satış bedelleri ile ilgili 23/10/2020 ve 18/11/2020 tarihli iki dilekçe verdik. Ancak ne hikmetse kendilerinden sorularımıza bir cevap alamadık.

     Lütfen öncelikli işiniz bu dilekçelerde ki arsa satış bedelleri sorusuna cevap vermek olsun. Mesai saatlerinizde partimize ve Genel Başkanımıza saldırmak yerine yapılan satışlarla ilgili halkı bilgilendiriniz.

      Bünyesinde çalışan daire başkanının ve memurların paylaşımları Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı bağlamaktadır. En az 70-80 kişiden oluşan Dijital İletişim Ofisi kuran Altay’a çağrımız, Dijital İletişim Ofisinde başka işlerle uğraşmak yerine kendi emrindeki Daire Başkanları ve memurlarının paylaşımlarını kontrol ettirmesidir.                                   

                                                                              KAMUOYUNA ARZ EDERİZ

                                                                          Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı

İşte O tepki çeken paylaşımlar...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (