( (

Abdullah Başcı: Kim Davutoğlu’nun Videosunu Kesip Çarpıttıysa Kripto FETÖ Oradadır

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 11.10.2021 - 11:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Abdullah Başcı: Kim Davutoğlu’nun Videosunu Kesip Çarpıttıysa Kripto FETÖ Oradadır

Fetö taktiği ile kesilerek bazı medyalar tarafından elden ele dolaştırılan Davutoğlu videosunun kırpılmamış, kesilmemiş gerçek hali yayınlandı. FETÖ taktikleriyle Davutoğlu’na operasyon çeken Pelikan medyasına seslenen Abdullah Başcı, “Kim Davutoğlu’nun videosunu kesip çarpıttıysa kripto FETÖ oradadır” dedi.
Ufuk Karcı asıl videoyu yayınladı İftira dolu çarpıtılmış haberlerle Serhat Albayrak medyası Davutoğlu’na itibar suikastleri düzenlemeye devam ediyor. Dün Kayseri’de bir vatandaşla Davutoğlu arasında geçen diyaloğu “Sen arkadaşlarına ihanet ettin” başlığıyla servis eden AK Parti medyasına gerçek videoyla yanıt geldi. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun basın müşaviri Ufuk Karcı’nın yayınladığı video büyük ses getirirken, AK Parti medyasının iftira ve yalanla örülü maskesi bir kez daha düşürüldü.     Ufuk Karcı videoyu şu notlarla paylaştı: Filmin adı; nasıl başladı bak nasıl bitti. İzleyici kitlesi; çarpıtılmış iftira dolu haberleri ile milleti zehirlemeye çalışan çapsız bir güruh. Amaç; Sayın Ahmet Davutoğlu sevgisinin, vatandaştaki yerinin görülmesi. Güzel seyirler… Abdullah Başcı: Kim Davutoğlu’nun videosunu kesip çarpıttıysa kripto FETÖ oradadır Davutoğlu’na itibar suikasti için sıraya giren Pelikan medyasına bir yanıt da Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı’dan geldi. FETÖ taktikleriyle Ahmet Davutoğlu’na kumpas kurulmaya çalışıldığını belirten Abdullah Başcı, “Pelikancı medya ve onun yardakçıları FETÖ’nün mirasına konmuş. Ne zamandan beri söylüyoruz. Kim Davutoğlu’nun videosunu kesip, çarpıtıp yayınladıysa kripto FETÖ oradadır. Bu kadar net” sözleriyle büyük gündem yarattı.        
Fetö taktiği ile kesilerek bazı medyalar tarafından elden ele dolaştırılan Davutoğlu videosunun kırpılmamış, kesilmemiş gerçek hali yayınlandı. FETÖ taktikleriyle Davutoğlu’na operasyon çeken Pelikan medyasına seslenen Abdullah Başcı, “Kim Davutoğlu’nun videosunu kesip çarpıttıysa kripto FETÖ oradadır” dedi.

Ufuk Karcı asıl videoyu yayınladı

İftira dolu çarpıtılmış haberlerle Serhat Albayrak medyası Davutoğlu’na itibar suikastleri düzenlemeye devam ediyor. Dün Kayseri’de bir vatandaşla Davutoğlu arasında geçen diyaloğu “Sen arkadaşlarına ihanet ettin” başlığıyla servis eden AK Parti medyasına gerçek videoyla yanıt geldi. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun basın müşaviri Ufuk Karcı’nın yayınladığı video büyük ses getirirken, AK Parti medyasının iftira ve yalanla örülü maskesi bir kez daha düşürüldü.

 

Ufuk Karcı videoyu şu notlarla paylaştı:

Filmin adı; nasıl başladı bak nasıl bitti. İzleyici kitlesi; çarpıtılmış iftira dolu haberleri ile milleti zehirlemeye çalışan çapsız bir güruh. Amaç; Sayın Ahmet Davutoğlu sevgisinin, vatandaştaki yerinin görülmesi. Güzel seyirler…

Abdullah Başcı: Kim Davutoğlu’nun videosunu kesip çarpıttıysa kripto FETÖ oradadır

Davutoğlu’na itibar suikasti için sıraya giren Pelikan medyasına bir yanıt da Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı’dan geldi. FETÖ taktikleriyle Ahmet Davutoğlu’na kumpas kurulmaya çalışıldığını belirten Abdullah Başcı, “Pelikancı medya ve onun yardakçıları FETÖ’nün mirasına konmuş. Ne zamandan beri söylüyoruz. Kim Davutoğlu’nun videosunu kesip, çarpıtıp yayınladıysa kripto FETÖ oradadır. Bu kadar net” sözleriyle büyük gündem yarattı.

 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (