( (
Ahmet Ünver
Köşe Yazarı
Ahmet Ünver
 

Eşek Arısı Terör Örgütleri!

Dünya üzerinde;  Küresel sistem, emperyalist varlığını devam ettirilebilmek adına, sürekli olarak terör örgütlerini kurmuş ve kurulmasına, vesile olmuştur! Çıkarları bunu gerektirdiğinden kaynaklı! Ülkemizde,30 yıldan fazladır PKK olarak bildiğimiz terör örgütünün temelleri ‘ Hoy bun çetesi veya Hoy bun dernekleri’ olarak kurulmak suretiyle, ülkemizdeki kaosun, temelleri atılmıştır! Sosyal bilimciler ve toplum mühendisleri, başka bölgelerde kurulan, geliştirilen ve yerleştirildikleri bölgelerde fitne, fesat ve karışıklık meydana getirmesi hedeflenen mezkûr örgütleri;  ‘eşek arısı stratejisi’ olarak isimlendirmektedir!   İşçi balarısı hayatlarının son dönemlerindeki görevleri besin toplamaktır! Arılar kışın besin bulamayacakları için kovanlarına bal depo ederler! Arılar çiçeklerden topladıkları poleni doğrudan kullanmaz; “arı poleni” veya “arı ekmeği” adı verilen bir maddeye dönüştürür! Bu dönüşüm çiçeklerden toplanan polenlere nektarla birlikte bazı enzimlerin eklenmesiyle sağlanır! Polen ve nektar toplama görevi 21 günlük işçi arılara düşmektedir! Aynı zamanda arılar, kovan ve yiyecek kaynağı arasında sürekli uçuş halinde oldukları için de bu görev oldukça yorucudur! Eşek arıları ağızlarındaki dişleriyle ısırır ve zorda kaldığı vakit zehirli iğnesini batırır! Sokması çok ağrı veren eşek arısının zehri, insanda ağır alerji tepkilerine yol açabilir! Eşek arıları bal yapamaz! Yağma için bir kovana saldıran 30 eşek arısı, üç saat içinde tam 30.000 balarısını öldürebilir! Bir eşek arısı, yeni bir arı kolonisi keşfettiğinde, bunu hemcinslerine duyurmak için özel bir koku salgılar! Kokuyu balarıları da algıladığından, kovanı savunmak üzere hemen girişe toplanmaya başlar! Bir eşek arısı yaklaştığında 500 balarısı havalanıp hemen eşek arısının etrafını sarar! Bedenlerini hızla titreştirmeye başlar! Bu hareket arıların vücut ısılarının artmasına neden olur! Bu esnada eşek arısı adeta bir fırında pişiriyormuşçasına ısınır ve sonunda kavrularak ölür! Bal arılarının dayanabildiği bu sıcaklık eşek arıları için ölüm demektir! Dünya üzerindeki terör örgütlerini incelediğimizde eşek arılarından bir farkları yoktur! Küresel sistem; Eşek arıları olarak adlandırılan terör örgütleri yerleştirildikleri bölgelerde, ülkenin ve toplumun huzuru bozmakla görevlendirilir! Eşek arıları yerleştirildikleri bölgeleri, dış müdahaleye müsait hale getirmeye çalışır! Toplumlar; birlik ve beraberlik halinde ancak eşek arıları ile baş edebilir!  Var olabilmek için başkaca bir seçimleri yoktur! Ülkemizdeki terör olayları ve sınırlarımızdaki terör örgütlerine, eşek arısı stratejisi zaviyesinden bakabilmeyi; BİR, BEBAER ve hep birlikte TÜRKİYE olduğumuz takdirde, EŞEK ARILARI ve bunların sahipleri, hiçbir zaman sonuç alamaz! Coğrafya kader olduğuna göre, coğrafyanın gereklerini coğrafya da yaşayanlar,  yapmak zorundadır! Aksi halde her gün canımızı yakarlar! Aksi halde Anadolu’da var olmak çok zordur!
Ekleme Tarihi: 23 Kasım 2022 - Çarşamba
Ahmet Ünver

Eşek Arısı Terör Örgütleri!

Dünya üzerinde;  Küresel sistem, emperyalist varlığını devam ettirilebilmek adına, sürekli olarak terör örgütlerini kurmuş ve kurulmasına, vesile olmuştur! Çıkarları bunu gerektirdiğinden kaynaklı!

Ülkemizde,30 yıldan fazladır PKK olarak bildiğimiz terör örgütünün temelleri ‘ Hoy bun çetesi veya Hoy bun dernekleri’ olarak kurulmak suretiyle, ülkemizdeki kaosun, temelleri atılmıştır!

Sosyal bilimciler ve toplum mühendisleri, başka bölgelerde kurulan, geliştirilen ve yerleştirildikleri bölgelerde fitne, fesat ve karışıklık meydana getirmesi hedeflenen mezkûr örgütleri;  ‘eşek arısı stratejisi’ olarak isimlendirmektedir!  

İşçi balarısı hayatlarının son dönemlerindeki görevleri besin toplamaktır! Arılar kışın besin bulamayacakları için kovanlarına bal depo ederler!

Arılar çiçeklerden topladıkları poleni doğrudan kullanmaz; “arı poleni” veya “arı ekmeği” adı verilen bir maddeye dönüştürür! Bu dönüşüm çiçeklerden toplanan polenlere nektarla birlikte bazı enzimlerin eklenmesiyle sağlanır!

Polen ve nektar toplama görevi 21 günlük işçi arılara düşmektedir! Aynı zamanda arılar, kovan ve yiyecek kaynağı arasında sürekli uçuş halinde oldukları için de bu görev oldukça yorucudur!

Eşek arıları ağızlarındaki dişleriyle ısırır ve zorda kaldığı vakit zehirli iğnesini batırır! Sokması çok ağrı veren eşek arısının zehri, insanda ağır alerji tepkilerine yol açabilir! Eşek arıları bal yapamaz!

Yağma için bir kovana saldıran 30 eşek arısı, üç saat içinde tam 30.000 balarısını öldürebilir!

Bir eşek arısı, yeni bir arı kolonisi keşfettiğinde, bunu hemcinslerine duyurmak için özel bir koku salgılar! Kokuyu balarıları da algıladığından, kovanı savunmak üzere hemen girişe toplanmaya başlar!

Bir eşek arısı yaklaştığında 500 balarısı havalanıp hemen eşek arısının etrafını sarar! Bedenlerini hızla titreştirmeye başlar!

Bu hareket arıların vücut ısılarının artmasına neden olur! Bu esnada eşek arısı adeta bir fırında pişiriyormuşçasına ısınır ve sonunda kavrularak ölür! Bal arılarının dayanabildiği bu sıcaklık eşek arıları için ölüm demektir!

Dünya üzerindeki terör örgütlerini incelediğimizde eşek arılarından bir farkları yoktur!

Küresel sistem; Eşek arıları olarak adlandırılan terör örgütleri yerleştirildikleri bölgelerde, ülkenin ve toplumun huzuru bozmakla görevlendirilir!

Eşek arıları yerleştirildikleri bölgeleri, dış müdahaleye müsait hale getirmeye çalışır!

Toplumlar; birlik ve beraberlik halinde ancak eşek arıları ile baş edebilir!  Var olabilmek için başkaca bir seçimleri yoktur!

Ülkemizdeki terör olayları ve sınırlarımızdaki terör örgütlerine, eşek arısı stratejisi zaviyesinden bakabilmeyi; BİR, BEBAER ve hep birlikte TÜRKİYE olduğumuz takdirde, EŞEK ARILARI ve bunların sahipleri, hiçbir zaman sonuç alamaz!

Coğrafya kader olduğuna göre, coğrafyanın gereklerini coğrafya da yaşayanlar,  yapmak zorundadır! Aksi halde her gün canımızı yakarlar! Aksi halde Anadolu’da var olmak çok zordur!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (