( (

Yunak'ta E Twinning Toplantısı

Bölge 18.01.2021 - 10:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak'ta E Twinning Toplantısı

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde okul temsilcisi öğretmenlere yönelik eTwinning bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
 Yunak Okul Temsilcileri ve eTwinning Proje Kurucuları ile “Proje Bilgilendirme, Geliştirme, E Kalite Etiketi Süreci” konulu bilgilendirme toplantısı Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı. eTwinning İlçe Temsilcisi İsmail Hakkı Özkan ve temsilci yardımcısı Buse Aydın’ın bilgilendirme yaptığı toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan da katıldı. Öncelikle gönüllülük esasına göre okullarından temsilci oldukları için öğretmenleri tebrik eden Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, kısaca e Twinning hakkında bilgiler verdi ve şunları söyledi:  "İlimiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de okullarda yapılmakta olan eTwinning bilgilendirme toplantılarına ara vermeden devam ediyoruz. Bugüne kadar çevrimiçi bir çok toplantı yaptık. Sizleri hem tebrik etmek, hem de yüz yüze bilgilendirmek amacıyla bugün bir aradayız. Gerek Konya eTwinning İl Koordinatörümüz, gerekse İlçe temsilcimiz İsmail Hakkı Özkan ve yardımcısı Buse Aydın tarafından ilçemiz öğretmenlerimize eTwinning Portal Tanıtımı ve Web 2.0 araçlarının tanıtım eğitimleri  verilmiştir, verilmeye de devam etmektedir. Bu eğitim de onlardan biri.  Eğitim sonunda tüm öğretmenlerimizden okullarındaki diğer öğretmenleri de eTwinning portalı hakkında bilgilendirmeleri, idarecilerini ve öğretmenlerini sisteme kaydetmelerini istirham ediyoruz. Bununla beraber eğitime katılan tüm öğretmenlerden eTwinning Projesi başlatmaları veya bir projeye ortak olmalarını talep etmekteyiz." Daha sonra e Twinning bilgilendirme kısmına geçilerek İlçe Temsilcisi Ismail Hakkı Özkan ve yardımcısı Buse Aydın tarafından  "Proje Bilgilendirme, Geliştirme, E Kalite Etiketi Süreci" anlatılarak okul temsilcileri bilgilendirildi.
Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde okul temsilcisi öğretmenlere yönelik eTwinning bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 Yunak Okul Temsilcileri ve eTwinning Proje Kurucuları ile “Proje Bilgilendirme, Geliştirme, E Kalite Etiketi Süreci” konulu bilgilendirme toplantısı Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı. eTwinning İlçe Temsilcisi İsmail Hakkı Özkan ve temsilci yardımcısı Buse Aydın’ın bilgilendirme yaptığı toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan da katıldı.

Öncelikle gönüllülük esasına göre okullarından temsilci oldukları için öğretmenleri tebrik eden Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, kısaca e Twinning hakkında bilgiler verdi ve şunları söyledi:

 "İlimiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de okullarda yapılmakta olan eTwinning bilgilendirme toplantılarına ara vermeden devam ediyoruz. Bugüne kadar çevrimiçi bir çok toplantı yaptık. Sizleri hem tebrik etmek, hem de yüz yüze bilgilendirmek amacıyla bugün bir aradayız. Gerek Konya eTwinning İl Koordinatörümüz, gerekse İlçe temsilcimiz İsmail Hakkı Özkan ve yardımcısı Buse Aydın tarafından ilçemiz öğretmenlerimize eTwinning Portal Tanıtımı ve Web 2.0 araçlarının tanıtım eğitimleri  verilmiştir, verilmeye de devam etmektedir. Bu eğitim de onlardan biri.  Eğitim sonunda tüm öğretmenlerimizden okullarındaki diğer öğretmenleri de eTwinning portalı hakkında bilgilendirmeleri, idarecilerini ve öğretmenlerini sisteme kaydetmelerini istirham ediyoruz. Bununla beraber eğitime katılan tüm öğretmenlerden eTwinning Projesi başlatmaları veya bir projeye ortak olmalarını talep etmekteyiz."

Daha sonra e Twinning bilgilendirme kısmına geçilerek İlçe Temsilcisi Ismail Hakkı Özkan ve yardımcısı Buse Aydın tarafından  "Proje Bilgilendirme, Geliştirme, E Kalite Etiketi Süreci" anlatılarak okul temsilcileri bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (