( (

Yunak’ta 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Yapıldı

Bölge 14.03.2023 - 14:01, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak’ta 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Yapıldı

Konya’nı Yunak İlçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlama programı düzenlendi .
Kurtuluş Savaşı'nın Amacını ve Ruhunu, Milletimizin Bağımsızlık İstek ve azmini dile getiren İstiklal Marşı’nın Kabulünün 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle Yunak Cemal Karacan Anadolu  Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları ilçe programı, Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.   Törene, Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Ilçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, protokol üyeleri ile okul- kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.   Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Didem Konuk'un günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapması, Mehmet Akif Ersoy'a ait belgeselin izlenmesi, "Ordunun Duası", "Bayrak" ve "Birlik" şiirlerinin okunması, oratoryo gösterisinin sunulması ile devam etti.   Program, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü nedeniyle İlkokul öğrencileri arasında düzenlenen İstiklâl Marşını Ezbere En Güzel Okuma Yarışmasında birici olan öğrencinin Istiklal Marşı'nı okuması ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.
Konya’nı Yunak İlçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlama programı düzenlendi .

Kurtuluş Savaşı'nın Amacını ve Ruhunu, Milletimizin Bağımsızlık İstek ve azmini dile getiren İstiklal Marşı’nın Kabulünün 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle Yunak Cemal Karacan Anadolu  Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları ilçe programı, Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Törene, Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Ilçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, protokol üyeleri ile okul- kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Didem Konuk'un günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapması, Mehmet Akif Ersoy'a ait belgeselin izlenmesi, "Ordunun Duası", "Bayrak" ve "Birlik" şiirlerinin okunması, oratoryo gösterisinin sunulması ile devam etti.

 

Program, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü nedeniyle İlkokul öğrencileri arasında düzenlenen İstiklâl Marşını Ezbere En Güzel Okuma Yarışmasında birici olan öğrencinin Istiklal Marşı'nı okuması ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (