( (

Usta, ‘Maske- Sosyal Mesafe- Temizlik Hayatımızın Merkezi Olmalıdır’

Siyaset 10.06.2020 - 14:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Usta, ‘Maske- Sosyal Mesafe- Temizlik Hayatımızın Merkezi Olmalıdır’

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Konya’da son günlerde artan Koronavirüs vakarı hakkında açıklama yaptı.
AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Konya’da son günlerde artan Koronavirüs vakarı hakkında yaptığı açıklamada Konyalı vatandaşların maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının önemine vurgu yaptı.   Konya’da son günlerde artan korona virüs vakalarının kendilerini endişeye sevk ettiğini belirten AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Hemşehrilerimizden yeni normal sürecinde çok dikkatli olmalarını rica ediyorum. Salgın tamamen ortadan kalkana kadar belirlenen tedbirlere sıkı sıkıya uymak mecburiyetinde olduğumuzu ve bu sürece alışmamız gerektiğini unutmayalım. Başta MASKE- SOSYAL MESAFE- TEMİZLİK kurallarını yeni süreçte hayatımızın merkezine koyalım”.   Usta; “Cumhurbaşkanımızın dün açıklamış olduğu yeni kararlarda bir taraftan ekonomik üretimin devam etmesini öngörürken diğer taraftan insan sağlığının herşeyin önünde olduğu ısrarla vurgulanmıştır. Kendimizin ve sevdiklerimizin geleceğini düşünerek Covid-19 tedbirlerine uygun adım atmamız bir zarurettir. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, kurallara uygun şekilde çalışarak ve üreterek en kısa zamanda bu musibetten kurtulmak için Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik kurallarına tam uymayı her hemşehrimden rica ediyorum. Unutmayalım ki eskisi gibi yakın olmak için daha zamana ihtiyacımız var. En son insanımız iyileşene kadar hepimiz iyileşemeyiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Konya’da son günlerde artan Koronavirüs vakarı hakkında açıklama yaptı.

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Konya’da son günlerde artan Koronavirüs vakarı hakkında yaptığı açıklamada Konyalı vatandaşların maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının önemine vurgu yaptı.

 

Konya’da son günlerde artan korona virüs vakalarının kendilerini endişeye sevk ettiğini belirten AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Hemşehrilerimizden yeni normal sürecinde çok dikkatli olmalarını rica ediyorum. Salgın tamamen ortadan kalkana kadar belirlenen tedbirlere sıkı sıkıya uymak mecburiyetinde olduğumuzu ve bu sürece alışmamız gerektiğini unutmayalım. Başta MASKE- SOSYAL MESAFE- TEMİZLİK kurallarını yeni süreçte hayatımızın merkezine koyalım”.

 

Usta; “Cumhurbaşkanımızın dün açıklamış olduğu yeni kararlarda bir taraftan ekonomik üretimin devam etmesini öngörürken diğer taraftan insan sağlığının herşeyin önünde olduğu ısrarla vurgulanmıştır. Kendimizin ve sevdiklerimizin geleceğini düşünerek Covid-19 tedbirlerine uygun adım atmamız bir zarurettir. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, kurallara uygun şekilde çalışarak ve üreterek en kısa zamanda bu musibetten kurtulmak için Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik kurallarına tam uymayı her hemşehrimden rica ediyorum. Unutmayalım ki eskisi gibi yakın olmak için daha zamana ihtiyacımız var. En son insanımız iyileşene kadar hepimiz iyileşemeyiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (