( (

Ünlü Fenomen Okan Boyar Program Sunucusu Oldu!

Magazin 30.04.2021 - 15:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ünlü Fenomen Okan Boyar Program Sunucusu Oldu!

Özel bir kanalda başlayacak programda izleyicilerle buluşma hazırlığı yapan ünlü fenomen Okan Boyar, Okan’ın Dünyası ismine sahip programında birbirinden ünlü konukları ağırlarken magazin dünyasındaki gelişmeleri de izleyenlerle paylaşacak.
    Birbirinden ünlü konuklarla beraber çok özel magazin haberleri ve hoş sohbetleriyle, bazı zamanlar stüdyo ortamında bazı zamanlarda da ünlü isimlerin evlerinde karşınıza çıkma hazırlıkları yapan Okan Boyar, ekran başında yer alan izleyicileri de yapacağı sürprizlerle çok fazla şaşırtmış olacak.   Okan Boyar Kimdir?   05.05.1983 Tarihinde İzmirde doğdu. İki çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu. 20'li yaşlarına gelmeden büyük hayranlık beslediği ve iş disiplininin yanı sıra hayata bakışı ve ailesine düşkünlüğünü kendine örnek aldığı Seda Sayan ile tanışıp kendini çok sevdirdi. Böylelikle ünlülerin camiasına merhaba dedi.   Sonrasında kendini geliştirmekten asla vazgeçmedi sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra İzmir'de kendine ait bir fotoğraf stüdyosu ve prodüksiyon firması kurup bu alanlarda da başarısını devam ettirdi. Seda Sayan, Bülent Ersoy ve Linet gibi bir çok ünlünün de konser fotoğrafçılığını üstlendi. Davet edildiği tv programlarında çizdiği pozitif enerji ve güler yüzlü karakteri ile dikkat çeken Okan Boyar artık kendi tv programını sunmaya hazırlanıyor.
Özel bir kanalda başlayacak programda izleyicilerle buluşma hazırlığı yapan ünlü fenomen Okan Boyar, Okan’ın Dünyası ismine sahip programında birbirinden ünlü konukları ağırlarken magazin dünyasındaki gelişmeleri de izleyenlerle paylaşacak.

 

 

Birbirinden ünlü konuklarla beraber çok özel magazin haberleri ve hoş sohbetleriyle, bazı zamanlar stüdyo ortamında bazı zamanlarda da ünlü isimlerin evlerinde karşınıza çıkma hazırlıkları yapan Okan Boyar, ekran başında yer alan izleyicileri de yapacağı sürprizlerle çok fazla şaşırtmış olacak.

 

Okan Boyar Kimdir?

 

05.05.1983 Tarihinde İzmirde doğdu. İki çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu. 20'li yaşlarına gelmeden büyük hayranlık beslediği ve iş disiplininin yanı sıra hayata bakışı ve ailesine düşkünlüğünü kendine örnek aldığı Seda Sayan ile tanışıp kendini çok sevdirdi. Böylelikle ünlülerin camiasına merhaba dedi.

 

Sonrasında kendini geliştirmekten asla vazgeçmedi sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra İzmir'de kendine ait bir fotoğraf stüdyosu ve prodüksiyon firması kurup bu alanlarda da başarısını devam ettirdi. Seda Sayan, Bülent Ersoy ve Linet gibi bir çok ünlünün de konser fotoğrafçılığını üstlendi. Davet edildiği tv programlarında çizdiği pozitif enerji ve güler yüzlü karakteri ile dikkat çeken Okan Boyar artık kendi tv programını sunmaya hazırlanıyor.

Image description
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (