( (

Twitter'dan Trump'a Bir Sansür Daha

Dünya (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 04.11.2020 - 22:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Twitter'dan Trump'a Bir Sansür Daha

Twitter, Donald Trump'ın bu geceki seçim sonuçlarıyla ilgili tweetine "yanlış bilgi" etiketi koydu. Akşam saatlerinde tekrar tweet atan Trump, yine sansüre uğradı.
Twitter, Donald Trump'ın bu geceki seçim sonuçlarıyla ilgili tweetine "yanlış bilgi" etiketi koydu.  Sosyal medya devi daha önce, sonuçların kıran kırana devam eden başkanlık yarışında erken zafer ilan eden tweetleri etiketleyeceğini söyledi. SANSÜR ÜSTÜNE SANSÜR Donald Trump'ın akşam saatlerinde attığı "dün gece öndeydim, oylarım sihirli bir şekilde kayboluyor" tweeti de sansüre uğradı.  Twitter tarafından rweetin görüntülenmesi, favlanılması, yorum yapılması ve RT yapılması bloke edildi. Paylaşımın üzerinde 'şüpheli ve yanıltıcı olabilir' bilgisi verilirken, tweet kullanıcıların etkileşimlerine kapatıldı.
Twitter, Donald Trump'ın bu geceki seçim sonuçlarıyla ilgili tweetine "yanlış bilgi" etiketi koydu. Akşam saatlerinde tekrar tweet atan Trump, yine sansüre uğradı.

Twitter, Donald Trump'ın bu geceki seçim sonuçlarıyla ilgili tweetine "yanlış bilgi" etiketi koydu. 

Sosyal medya devi daha önce, sonuçların kıran kırana devam eden başkanlık yarışında erken zafer ilan eden tweetleri etiketleyeceğini söyledi.

SANSÜR ÜSTÜNE SANSÜR

Donald Trump'ın akşam saatlerinde attığı "dün gece öndeydim, oylarım sihirli bir şekilde kayboluyor" tweeti de sansüre uğradı. 

Twitter tarafından rweetin görüntülenmesi, favlanılması, yorum yapılması ve RT yapılması bloke edildi. Paylaşımın üzerinde 'şüpheli ve yanıltıcı olabilir' bilgisi verilirken, tweet kullanıcıların etkileşimlerine kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (