( (

TÜRSAB’dan, Hüma Okullarına İadeyi Ziyaret

Bölge 20.01.2021 - 13:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TÜRSAB’dan, Hüma Okullarına İadeyi Ziyaret

TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’a iadeyi ziyarette bulunarak; verdikleri eğitim hizmetleri hakkında bilgi aldı.
Ziyarette TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, “ Hüma Okulları şehrimizde verdiği eğitim hizmetleriyle çocuklarımızı geleceğe hazırlayarak, önemli bir hizmeti yerine getiriyorsunuz. Bu hizmetlerinizden dolayı sizleri kutlarken, başarılar diliyoruz. Pandremiden en çok etkilenen sektörlerden birisi olan turizm sektörü temsilcileri olarak ekonomik anlamda çok zor durumdayız.  Bu zorlu süreçte sektörümüze yeterince bir destek verilmedi. İktidardan talebimiz turizm sektörüne hibe verilmesi ve sorunlarının çözümüdür. TÜRSAB olarak Konya ve bölgesinde turizmin gelişmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Şehrimizin turizm açısından potansiyeli oldukça yüksektir. Bu potansiyelin yeterince değerlendirilmesi ve turizmde yeni markalar oluşturulması için elimizden geleni yapma çabası içindeyiz. Şehrimizin yöneticileriyle birlikte turizmini geliştirerek, ekonomik kazancımızın artması hedefimizdir. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “ Hüma okulları olarak amacımız, gençlerimize verdiğimiz eğitimle geleceğe hazırlarken, şehrimize ve ülkemize faydalı bireyler olarak yetişmesidir. Profesyonel öğretmenlerimiz ve uzman personelimizle Hüma Okulları Anadolu Lisesi ve Fen Lisesiyle günümüz koşullarında bilimsel ve kaliteli bir eğitim hizmeti veriyoruz. Okul olarak, yabancı dil eğitimine önem veriyoruz. TÜRSAB üyelerinin yabancı dil eğitimi konusunda birlikte bir çalışma yapabiliriz. Sizlerin temsil ettiği turizm sektörünün şehrimizde önü açık olup, potansiyeli de oldukça yüksektir. Özellikle bu konuda birlikte çalışmalar yapmaktan ve turizmin gelişmesine katkıda bulunmaktan son derece mutlu oluruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”  Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul ziyaretin anısına TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyelerine birer hediye takdim etti.
TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’a iadeyi ziyarette bulunarak; verdikleri eğitim hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Ziyarette TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, “ Hüma Okulları şehrimizde verdiği eğitim hizmetleriyle çocuklarımızı geleceğe hazırlayarak, önemli bir hizmeti yerine getiriyorsunuz. Bu hizmetlerinizden dolayı sizleri kutlarken, başarılar diliyoruz. Pandremiden en çok etkilenen sektörlerden birisi olan turizm sektörü temsilcileri olarak ekonomik anlamda çok zor durumdayız.  Bu zorlu süreçte sektörümüze yeterince bir destek verilmedi. İktidardan talebimiz turizm sektörüne hibe verilmesi ve sorunlarının çözümüdür. TÜRSAB olarak Konya ve bölgesinde turizmin gelişmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Şehrimizin turizm açısından potansiyeli oldukça yüksektir. Bu potansiyelin yeterince değerlendirilmesi ve turizmde yeni markalar oluşturulması için elimizden geleni yapma çabası içindeyiz. Şehrimizin yöneticileriyle birlikte turizmini geliştirerek, ekonomik kazancımızın artması hedefimizdir. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “ Hüma okulları olarak amacımız, gençlerimize verdiğimiz eğitimle geleceğe hazırlarken, şehrimize ve ülkemize faydalı bireyler olarak yetişmesidir. Profesyonel öğretmenlerimiz ve uzman personelimizle Hüma Okulları Anadolu Lisesi ve Fen Lisesiyle günümüz koşullarında bilimsel ve kaliteli bir eğitim hizmeti veriyoruz. Okul olarak, yabancı dil eğitimine önem veriyoruz. TÜRSAB üyelerinin yabancı dil eğitimi konusunda birlikte bir çalışma yapabiliriz. Sizlerin temsil ettiği turizm sektörünün şehrimizde önü açık olup, potansiyeli de oldukça yüksektir. Özellikle bu konuda birlikte çalışmalar yapmaktan ve turizmin gelişmesine katkıda bulunmaktan son derece mutlu oluruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

 Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul ziyaretin anısına TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyelerine birer hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (