( (

Konteyner Kentte Kalan Depremzede Genç Kıza Doğum Günü Sürprizi

Gündem 15.02.2023 - 11:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konteyner Kentte Kalan Depremzede Genç Kıza Doğum Günü Sürprizi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma uğrattığı kentlerin başında gelen Hatay’ın Defne ilçesinde bulunan Gelecek Partisi Yerel Yönetimler Başkanı Doğan Demir ve beraberindeki partililer, konteyner kentte kalan Arzu isimli depremzede bir genç kızın doğum gününü unutmadı.
6 Şubat’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde art arda meydana gelen ve 10 ilde can kaybı ile büyük hasara neden olan depremin hemen sonrasında Hatay’a giden Gelecek Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Doğan Demir, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Hatay’da yapımı devam eden konteyner kentte ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan 24 yaşındaki Arzu isimli depremzede vatandaşın doğum gününü unutmadı.   Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin ertesi günü Hatay’a intikal eden ve konteyner kentin kurulma çalışmalarını yöneten Doğan Demir’e yardımcıları Alparslan Ziya Arslan, Birol Mengü ile Gelecek Partisi Hatay il yönetiminden Sefa Ateş eşlik ediyor.   Çalışmalar sırasında depremden etkilenen depremzedelerle sıcak ilişkiler kuran afet bölgesindeki Gelecek Partisi heyeti, burada tanıştığı ailelerden birinin kızı olan 24 yaşındaki Arzu’nun doğum gününü kutladı.   “Bütün acılara rağmen hayat devam ediyor” notuyla o anları sosyal medya hesabından paylaşan Demir, konuya ilişkin açıklamasında “Buradaki insanlar, temel ihtiyaçlarının yanı sıra en çok da ilgiye ihtiyaç duyuyor. Hatay’ın şu anki şartlarında bir pasta bulabilmemizin imkanı yoktu. Elimizdeki ufak keklere kaşıklardan mum dikerek pastaya benzetmeye çalıştık. İnanın bu küçücük jestimiz bile yüzünde tarifsiz bir mutluluk yarattı. O gülümsemesi bütün yorgunluğumuzu aldı. Buradan kendisine sözümüz olsun. Hem Hatay toparlanacak hem de depremden etkilenen insanlarımız en kısa süre içinde yaralarını sararak hayatlarına devam edecek. Biz de seneye yine burada olacak ve Arzu kızımızın doğum gününü gerçek bir pastayla, sıcak evlerinde kutlayacağız” diye konuştu.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma uğrattığı kentlerin başında gelen Hatay’ın Defne ilçesinde bulunan Gelecek Partisi Yerel Yönetimler Başkanı Doğan Demir ve beraberindeki partililer, konteyner kentte kalan Arzu isimli depremzede bir genç kızın doğum gününü unutmadı.

6 Şubat’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde art arda meydana gelen ve 10 ilde can kaybı ile büyük hasara neden olan depremin hemen sonrasında Hatay’a giden Gelecek Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Doğan Demir, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Hatay’da yapımı devam eden konteyner kentte ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan 24 yaşındaki Arzu isimli depremzede vatandaşın doğum gününü unutmadı.

 

Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin ertesi günü Hatay’a intikal eden ve konteyner kentin kurulma çalışmalarını yöneten Doğan Demir’e yardımcıları Alparslan Ziya Arslan, Birol Mengü ile Gelecek Partisi Hatay il yönetiminden Sefa Ateş eşlik ediyor.

 

Çalışmalar sırasında depremden etkilenen depremzedelerle sıcak ilişkiler kuran afet bölgesindeki Gelecek Partisi heyeti, burada tanıştığı ailelerden birinin kızı olan 24 yaşındaki Arzu’nun doğum gününü kutladı.

 

“Bütün acılara rağmen hayat devam ediyor” notuyla o anları sosyal medya hesabından paylaşan Demir, konuya ilişkin açıklamasında “Buradaki insanlar, temel ihtiyaçlarının yanı sıra en çok da ilgiye ihtiyaç duyuyor. Hatay’ın şu anki şartlarında bir pasta bulabilmemizin imkanı yoktu. Elimizdeki ufak keklere kaşıklardan mum dikerek pastaya benzetmeye çalıştık. İnanın bu küçücük jestimiz bile yüzünde tarifsiz bir mutluluk yarattı. O gülümsemesi bütün yorgunluğumuzu aldı. Buradan kendisine sözümüz olsun. Hem Hatay toparlanacak hem de depremden etkilenen insanlarımız en kısa süre içinde yaralarını sararak hayatlarına devam edecek. Biz de seneye yine burada olacak ve Arzu kızımızın doğum gününü gerçek bir pastayla, sıcak evlerinde kutlayacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (