( (

Türkiye İle Azerbaycan, Vizeleri Karşılıklı Kaldırdı

Dünya (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 03.06.2020 - 13:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Türkiye İle Azerbaycan, Vizeleri Karşılıklı Kaldırdı

Türkiye ve Azerbaycan, imzalanan anlaşma kapsamında karşılıklı olarak vize uygulamasını kaldırdı.
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 25 Şubat’ta Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan vize muafiyeti anlaşması bugün Resmi Gazete’de yayınlanan kararla yürürlüğe girdi.    Buna göre her iki ülkenin de geçerli pasaport sahibi vatandaşları, diğer ülkeye giriş, transit geçiş ya da geçici kalma işlemlerinde, kendi ülkelerinin ulusal mevzuatlarının imkan verdiği azami kalış süreleri saklı kalmak kaydıyla 90 gün süreyle vize alma yükümlülüğünden muaf tutulacak.
Türkiye ve Azerbaycan, imzalanan anlaşma kapsamında karşılıklı olarak vize uygulamasını kaldırdı.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 25 Şubat’ta Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan vize muafiyeti anlaşması bugün Resmi Gazete’de yayınlanan kararla yürürlüğe girdi. 

 

Buna göre her iki ülkenin de geçerli pasaport sahibi vatandaşları, diğer ülkeye giriş, transit geçiş ya da geçici kalma işlemlerinde, kendi ülkelerinin ulusal mevzuatlarının imkan verdiği azami kalış süreleri saklı kalmak kaydıyla 90 gün süreyle vize alma yükümlülüğünden muaf tutulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (