( (

Turizm Fuarları Koronavirüs Nedeniyle Erteleniyor

Turizm 13.10.2020 - 11:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Turizm Fuarları Koronavirüs Nedeniyle Erteleniyor

Koronavirüs nedeniyle bu yılın ilk aylarında yapılacakken gelecek yıla ertelenen turizm fuarları, 2021 tarihlerini de ileri aylara ertelemeye başladı.
 Koronavirüs nedeniyle bu yılın ilk aylarında yapılacakken gelecek yıla ertelenen turizm fuarları, 2021 tarihlerini de ileri aylara ertelemeye başladı. Birçok fuar ise sanal fuara dönüştürülüyor. Koronavirüs salgınının en fazla etkilediği sektörlerin başında gelen turizmde, pandeminin etkisini sürdürmesi nedeniyle uluslararası fuarlar bir bir erteleniyor. Bu yılın özellikle mart ayından itibaren ITB Berlin, MITT Moskova gibi dünya turizmine yön veren fuarların 2021'e ertelendiği sektörde, bu yıl 9-11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Londra WTM, sanal ortamda gerçekleştirilecek. İSTANBUL EMİTT 2021 İPTAL OLDU İstanbul'da 10-13 Şubat 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan 25'inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın (EMİTT) 2022 yılına ertelendiği duyuruldu. Fuar yönetiminden yapılan açıklamada, yeni tarih kesinleştiğinde paylaşılacağı ifade edildi. UTRECHT NİSANA ERTELENDİ Her yıl ocak ayında yapılan önemli fuarlardan Hollanda Utrech Fuarı'ndan da erteleme kararı çıktı. Fuarla ilgili yapılan duyuruda, Ocak 2021'de yapılması gereken Utrecht Vakantiebeurs'un, koronavirüs salgını nedeniyle Nisan 2021'e ertelendiği bildirildi. Öte yandan Ocak ayında yapılması planlanan Finlandiya'daki Helsinki Nordic Seyahat Fuarı, 9-23 Mayıs 2021'e ertelendi. 2020 fuarı iptal olan Almanya'daki ITB Berlin'in, 10-14 Mart 2021 tarihleri arasında kısmen sanal, kısmen yüz yüze yapılacağı açıklandı.  
Koronavirüs nedeniyle bu yılın ilk aylarında yapılacakken gelecek yıla ertelenen turizm fuarları, 2021 tarihlerini de ileri aylara ertelemeye başladı.
 Koronavirüs nedeniyle bu yılın ilk aylarında yapılacakken gelecek yıla ertelenen turizm fuarları, 2021 tarihlerini de ileri aylara ertelemeye başladı. Birçok fuar ise sanal fuara dönüştürülüyor.

Koronavirüs salgınının en fazla etkilediği sektörlerin başında gelen turizmde, pandeminin etkisini sürdürmesi nedeniyle uluslararası fuarlar bir bir erteleniyor. Bu yılın özellikle mart ayından itibaren ITB Berlin, MITT Moskova gibi dünya turizmine yön veren fuarların 2021'e ertelendiği sektörde, bu yıl 9-11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Londra WTM, sanal ortamda gerçekleştirilecek.


İSTANBUL EMİTT 2021 İPTAL OLDU
İstanbul'da 10-13 Şubat 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan 25'inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın (EMİTT) 2022 yılına ertelendiği duyuruldu. Fuar yönetiminden yapılan açıklamada, yeni tarih kesinleştiğinde paylaşılacağı ifade edildi.


UTRECHT NİSANA ERTELENDİ
Her yıl ocak ayında yapılan önemli fuarlardan Hollanda Utrech Fuarı'ndan da erteleme kararı çıktı. Fuarla ilgili yapılan duyuruda, Ocak 2021'de yapılması gereken Utrecht Vakantiebeurs'un, koronavirüs salgını nedeniyle Nisan 2021'e ertelendiği bildirildi.
Öte yandan Ocak ayında yapılması planlanan Finlandiya'daki Helsinki Nordic Seyahat Fuarı, 9-23 Mayıs 2021'e ertelendi. 2020 fuarı iptal olan Almanya'daki ITB Berlin'in, 10-14 Mart 2021 tarihleri arasında kısmen sanal, kısmen yüz yüze yapılacağı açıklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (