( (

TSYD’ den Başsağlığı

Yaşam 13.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TSYD’ den Başsağlığı

TSYD Konya Şube Başkanı Recep ÇINAR tarafından yönetim kurulu adına yayınlanan mesaj şöyle: “Konya basınının emektarlarından, Şenyurt Özbay’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Yeni Konya, Yeni Meram, Konya Postası ve Konya Takip gazetelerinde  uzun yıllar çalışan, Günaydın Gazetesinde de bir süre muhabirlik  ve Almanya temsilcisi olarak da görev yapan, spor yazarı Özbay’ın naaşı dün öğleden sonra Üçler mezarlığında toprağa verildi. Şenyurt Özbay’ı da ebediyete uğurladığımız diğer arkadaşlarımız gibi unutmayacağız. O hep kalbimizde yaşayacak., Tüm Özbay ailesine ve Konya basın camiasına başsağlığı diler acılarını paylaşırız. Mekanı Cennet olsun.“

TSYD Konya Şube Başkanı Recep ÇINAR tarafından yönetim kurulu adına yayınlanan mesaj şöyle:


“Konya basınının emektarlarından, Şenyurt Özbay’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Yeni Konya, Yeni Meram, Konya Postası ve Konya Takip gazetelerinde  uzun yıllar çalışan, Günaydın Gazetesinde de bir süre muhabirlik  ve Almanya temsilcisi olarak da görev yapan, spor yazarı Özbay’ın naaşı dün öğleden sonra Üçler mezarlığında toprağa verildi.


Şenyurt Özbay’ı da ebediyete uğurladığımız diğer arkadaşlarımız gibi unutmayacağız. O hep kalbimizde yaşayacak., Tüm Özbay ailesine ve Konya basın camiasına başsağlığı diler acılarını paylaşırız. Mekanı Cennet olsun.“


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (