( (

Trump Taraftarları Silahlarıyla Sokakta, ABD'de Sokaklar Karışıyor!

Dünya 08.11.2020 - 18:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Trump Taraftarları Silahlarıyla Sokakta, ABD'de Sokaklar Karışıyor!

ABD'de Trump destekçileri 'Daha bitmedi' sloganıyla sokağa çıktı, silahlı göstericiler Biden destekçileri ile karşı karşıya geldi.
ABD'de Donald Trump ile Joe Biden'ın yarıştığı 59. başkanlık seçiminde Biden'ın kazanması, beraberinde tartışmaları da getirdi. Sonuçları kabul etmeyen ve kazandığını iddia eden Trump, Demokratların Biden için hile yaptığını savunarak sonuçları yargıya taşıyacağını ilan etti.  Trump destekçileri de, Trump ve kampanya ekibinin itirazlarına paralel olarak ülke genelinde çeşitli bölgelerde eylem yapmaya başladı.  Atlanta, Tallahassee, Austin, Bismarck, Boise ve Phoenix gibi kentlerde sokaklara çıkan Trump destekçilerinin silahlı oldukları ve "Daha bitmedi", "Çalmayı bırakın", "Oylar çalınıyor", "Yalan haberler" gibi sloganlar attıkları görüldü.  Öte yandan, Trump destekçileri ile Biden'ın zaferini kutlayan Demokrat Parti destekçileri zaman zaman karşı karşıya geldi.
ABD'de Trump destekçileri 'Daha bitmedi' sloganıyla sokağa çıktı, silahlı göstericiler Biden destekçileri ile karşı karşıya geldi.

ABD'de Donald Trump ile Joe Biden'ın yarıştığı 59. başkanlık seçiminde Biden'ın kazanması, beraberinde tartışmaları da getirdi. Sonuçları kabul etmeyen ve kazandığını iddia eden Trump, Demokratların Biden için hile yaptığını savunarak sonuçları yargıya taşıyacağını ilan etti. 

Trump destekçileri de, Trump ve kampanya ekibinin itirazlarına paralel olarak ülke genelinde çeşitli bölgelerde eylem yapmaya başladı. 

Atlanta, Tallahassee, Austin, Bismarck, Boise ve Phoenix gibi kentlerde sokaklara çıkan Trump destekçilerinin silahlı oldukları ve "Daha bitmedi", "Çalmayı bırakın", "Oylar çalınıyor", "Yalan haberler" gibi sloganlar attıkları görüldü. 

Öte yandan, Trump destekçileri ile Biden'ın zaferini kutlayan Demokrat Parti destekçileri zaman zaman karşı karşıya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (