( (

Selçuklu, Gönüllüleri İle Güçlü

Bölge 22.02.2021 - 12:06, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuklu, Gönüllüleri İle Güçlü

Toplumsal dayanışmayı artırmak üzere, gönüllülük, insani yardım gibi alanlarda yürüttüğü farkındalık çalışmalarıyla tüm Türkiye’de yüzbinlerce kişiyi gönüllülük çalışmalarına teşvik eden Türk Kızılay, gönüllüleri ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımları ulaştırıyor.
Türk Kızılay Selçuklu Şubesi Gönüllü Hizmetleri  Birim Sorumlusu  Sefa Yaman maske, mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde düzenlenen program ile Şube Gönüllüleri ile bir araya geldi. Düzenlenen program ile Türk Kızılay’ının Gönüllü sistemi hakkında bilgi verildi. ŞUBEMİZ GÖNÜLLÜLERİMİZİN DESTEĞİ İLE DAHA DA GÜÇLÜ Selçuklu ilçesinde yaşayan vatandaşları Türk Kızılay gönüllüsü olmaya davet eden Yaman, “Kızılaycı olduğunuzda hayata pozitif bakmayı öğreniyorsunuz. Burada ne eksik sorusu yerine elimdeki malzemelerden ne çıkarabilirim demeye başlıyorsunuz. Hayata kötümser bakmak yerine daha pozitif düşünüp değiştirebiliriz. Çünkü bu dünyada bir ormanda bir kelebek kanadını çırpsa ona en uzak coğrafyadaki yaprak oynuyor. Her şeyin birbiriyle ilişkisi var. Bardağın dolu tarafına bakmak durumundayız. Bizim amacımız son insan ıstırabını dindirene kadar faaliyetlerimize devam etmek. Türk Kızılay Selçuklu Şubesi olarak kurulduğumuz günden bu yana ilçemizde gönüllülerimiz ile ihtiyaç sahibi ailelerinin yüreklerine dokunuyoruz. Bu çalışmalarımızı da hayırseverlerimizin desteği ve gönüllülerimizin çabalarıyla gerçekleştiriyoruz. Şubemiz gönüllülerimizin desteği ile daha da güçlü.  İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı Türk Kızılay’ına gönüllü olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Toplumsal dayanışmayı artırmak üzere, gönüllülük, insani yardım gibi alanlarda yürüttüğü farkındalık çalışmalarıyla tüm Türkiye’de yüzbinlerce kişiyi gönüllülük çalışmalarına teşvik eden Türk Kızılay, gönüllüleri ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımları ulaştırıyor.

Türk Kızılay Selçuklu Şubesi Gönüllü Hizmetleri  Birim Sorumlusu  Sefa Yaman maske, mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde düzenlenen program ile Şube Gönüllüleri ile bir araya geldi. Düzenlenen program ile Türk Kızılay’ının Gönüllü sistemi hakkında bilgi verildi.

ŞUBEMİZ GÖNÜLLÜLERİMİZİN DESTEĞİ İLE DAHA DA GÜÇLÜ

Selçuklu ilçesinde yaşayan vatandaşları Türk Kızılay gönüllüsü olmaya davet eden Yaman, “Kızılaycı olduğunuzda hayata pozitif bakmayı öğreniyorsunuz. Burada ne eksik sorusu yerine elimdeki malzemelerden ne çıkarabilirim demeye başlıyorsunuz. Hayata kötümser bakmak yerine daha pozitif düşünüp değiştirebiliriz. Çünkü bu dünyada bir ormanda bir kelebek kanadını çırpsa ona en uzak coğrafyadaki yaprak oynuyor. Her şeyin birbiriyle ilişkisi var. Bardağın dolu tarafına bakmak durumundayız. Bizim amacımız son insan ıstırabını dindirene kadar faaliyetlerimize devam etmek. Türk Kızılay Selçuklu Şubesi olarak kurulduğumuz günden bu yana ilçemizde gönüllülerimiz ile ihtiyaç sahibi ailelerinin yüreklerine dokunuyoruz. Bu çalışmalarımızı da hayırseverlerimizin desteği ve gönüllülerimizin çabalarıyla gerçekleştiriyoruz. Şubemiz gönüllülerimizin desteği ile daha da güçlü.  İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı Türk Kızılay’ına gönüllü olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (