( (

Sağlık Eğitimi Alan Havayolu Ekibi Koronavirüs Savaşına Katıldı

Dünya 08.04.2020 - 13:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Sağlık Eğitimi Alan Havayolu Ekibi Koronavirüs Savaşına Katıldı

SAS Havayolları'nın sağlık eğitimi alan uçuş ekibinin seferler başlayana kadar koronavirüs mücadelesi için hastanelerde görev alacakları belirtildi
 Danimarka, Norveç ve İsveç'in ortak bayrak taşıyıcısı SAS İskandinav Havayolları uçuş görevlileri İsveç Tıp Fakültesi’nde koronavirüs konusunda eğitildi. SAS’ın 10 bin çalışanından sadece 30’unun tıbbi eğitim programına alındığı bildirildi. Tıbbi eğitim alan uçuş ekibinin kıyafetleri de farklı olarak hazırlandı. Bu arada SAS’ın eğitim alan ekibinin uçaşlar başlayana kadar hastanelerde görev alacakları belirtildi. UÇUŞ EKİBİ BİLGİLERİNİ YENİLEDİ Uçuşları askıya alınan SAS havayollarının uçuşa hazırlık olarak yolcuya güven verecek çalışmalar yürüttüğüne belirten SAS yönetimi “Mart ayı ortasında uçuşlar durduruldu. 10 bin çalışanın yüzde 90’ı izne çıkarıldı. SAS, uluslararası seyahat tamepleri aldıklarını belirten yönetim “Havayolunda sağlık eğitimi vardı. Ancak değişen koşullar uyum sağlamak gerekiyor. Bu nedenle uçuş ekibini yeniden sağlık eğitimine aldık” dediler.   SAS HAVAYOLU EKİBİ VİRÜS MÜCADELESİNDE Stockholm İsveç Tıp Fakültesi Sophia Hemmet Üniversitesi'nde, 30 eski kabin ekibinin koronaviruste acil durumla mücadele etmek için yeniden eğitim aldıklarını ve uçuşlar başlayana kadar aktif görev alacaklarını bildirdi. SAS eski görevlisi Mathilda Malm ise Stockholm'deki koronavirüs salgını ile mücadele etmek için bir UV istasyonunda çalışmaya başladı. Sophia Hemmet Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Johanna Adami, " SAS’ta tıp çalışanlarını rahatlatabilecek S inanılmaz derecede yetkin insanlar var" dedi.   Halen askıya alınan uçuşlarda çalışanlara kıyasla çk az sayıda eski havayolu personeli de koronavirsle mücadele için sağlık ekiplerinin yanında yer almaya başladı.  
SAS Havayolları'nın sağlık eğitimi alan uçuş ekibinin seferler başlayana kadar koronavirüs mücadelesi için hastanelerde görev alacakları belirtildi
 Danimarka, Norveç ve İsveç'in ortak bayrak taşıyıcısı SAS İskandinav Havayolları uçuş görevlileri İsveç Tıp Fakültesi’nde koronavirüs konusunda eğitildi. SAS’ın 10 bin çalışanından sadece 30’unun tıbbi eğitim programına alındığı bildirildi. Tıbbi eğitim alan uçuş ekibinin kıyafetleri de farklı olarak hazırlandı. Bu arada SAS’ın eğitim alan ekibinin uçaşlar başlayana kadar hastanelerde görev alacakları belirtildi.



UÇUŞ EKİBİ BİLGİLERİNİ YENİLEDİ


Uçuşları askıya alınan SAS havayollarının uçuşa hazırlık olarak yolcuya güven verecek çalışmalar yürüttüğüne belirten SAS yönetimi “Mart ayı ortasında uçuşlar durduruldu. 10 bin çalışanın yüzde 90’ı izne çıkarıldı.


SAS, uluslararası seyahat tamepleri aldıklarını belirten yönetim “Havayolunda sağlık eğitimi vardı. Ancak değişen koşullar uyum sağlamak gerekiyor. Bu nedenle uçuş ekibini yeniden sağlık eğitimine aldık” dediler.

 

SAS HAVAYOLU EKİBİ VİRÜS MÜCADELESİNDE


Stockholm İsveç Tıp Fakültesi Sophia Hemmet Üniversitesi'nde, 30 eski kabin ekibinin koronaviruste acil durumla mücadele etmek için yeniden eğitim aldıklarını ve uçuşlar başlayana kadar aktif görev alacaklarını bildirdi.

sas-havayollarinin-001.jpg

SAS eski görevlisi Mathilda Malm ise Stockholm'deki koronavirüs salgını ile mücadele etmek için bir UV istasyonunda çalışmaya başladı.


Sophia Hemmet Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Johanna Adami, " SAS’ta tıp çalışanlarını rahatlatabilecek S inanılmaz derecede yetkin insanlar var" dedi.

 

Halen askıya alınan uçuşlarda çalışanlara kıyasla çk az sayıda eski havayolu personeli de koronavirsle mücadele için sağlık ekiplerinin yanında yer almaya başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (