( (

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Gündem 12.05.2021 - 17:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam Ramazan Bayramı Dolayısı ile bir mesaj yayımladı
Saydam mesajında "Kıymetli hemşehrilerimiz; başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Biraz buruk, biraz hüzünlü ve birazda heyecan ile Ramazan Bayramı'na erişmiş bulunuyoruz. Hepimizin malumu bir yılı aşkın süredir bütün dünya ile birlikte salgınla karşı karşıyayız. Geçen bayramda olduğu gibi bu bayramda da yine sevdiklerimizden uzak bayramımızı idrak edeceğiz. Rabbim inşallah kısa zamanda bu salgının sona ermesini nasip eder ve bizler de eskiden olduğu gibi çocuklarımız ile hısım akrabalarımızla bayramlarımızı idrak ederiz. Yine Siyonist İsrail terör saldırılarına durmadan devam ediyor. Özellikle Müslümanlar için bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayının 27. Gecesinde yani Kadir gecesinde Müslümanlara Mescidi Aksa'da saldırıya geçmiştir ve devam etmektedir. Aslında terör devleti İsrail sadece Filistinli kardeşlerimize savaş açmamıştır. Eğer idrak edersek bunu yapmakla bütün İslam dünyasını karşısına alarak bir savaş başlatmışlardır. Ama ne yazık ki bugüne kadar İslam ülkelerinden kınamanın dışında herhangi bir tepki gelmemiştir. Halbuki İsrail, dünya ülkeleri kınadıkça sanki daha çok galeyana geliyormuş gibi bir hali var. İsrail'in anlayacağı bir tek dil var o da güç kullanmaktır. Eğer siz müeyyide uygulamazsanız yaptırım uygulamazsanız yani İsrail'e karşı güç kullanmazsanız yapmış olduğunuz kınamaların hiçbir etkisi olmayacaktır. İşte böyle bir ortamda yine Ramazan Bayramı'nı idrak edeceğiz. Rabbim inşallah tez zamanda Mescid-i Aksa'nın ve Filistin’in, Doğu Türkistan’ın, Myanmar’ın ve esaret altında zulüm gören diğer Müslüman Kardeşlerimizin özgürlüğüne kavuşmasını nasip etsin. Evet böyle bir ortamda Ramazan Bayramı’na kavuşmuş bulunuyoruz. Bu vesile ile salgının son bulduğu yer yüzünde zulmün sona erdiği yeni bir dünyada buluşabilmek ümidiyle Konya’mızın, ülkemizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, sağlık, sıhhat ve saadetler dilerim." Dedi
Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam Ramazan Bayramı Dolayısı ile bir mesaj yayımladı

Saydam mesajında "Kıymetli hemşehrilerimiz; başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Biraz buruk, biraz hüzünlü ve birazda heyecan ile Ramazan Bayramı'na erişmiş bulunuyoruz. Hepimizin malumu bir yılı aşkın süredir bütün dünya ile birlikte salgınla karşı karşıyayız. Geçen bayramda olduğu gibi bu bayramda da yine sevdiklerimizden uzak bayramımızı idrak edeceğiz. Rabbim inşallah kısa zamanda bu salgının sona ermesini nasip eder ve bizler de eskiden olduğu gibi çocuklarımız ile hısım akrabalarımızla bayramlarımızı idrak ederiz.

Yine Siyonist İsrail terör saldırılarına durmadan devam ediyor. Özellikle Müslümanlar için bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayının 27. Gecesinde yani Kadir gecesinde Müslümanlara Mescidi Aksa'da saldırıya geçmiştir ve devam etmektedir. Aslında terör devleti İsrail sadece Filistinli kardeşlerimize savaş açmamıştır. Eğer idrak edersek bunu yapmakla bütün İslam dünyasını karşısına alarak bir savaş başlatmışlardır. Ama ne yazık ki bugüne kadar İslam ülkelerinden kınamanın dışında herhangi bir tepki gelmemiştir. Halbuki İsrail, dünya ülkeleri kınadıkça sanki daha çok galeyana geliyormuş gibi bir hali var. İsrail'in anlayacağı bir tek dil var o da güç kullanmaktır. Eğer siz müeyyide uygulamazsanız yaptırım uygulamazsanız yani İsrail'e karşı güç kullanmazsanız yapmış olduğunuz kınamaların hiçbir etkisi olmayacaktır. İşte böyle bir ortamda yine Ramazan Bayramı'nı idrak edeceğiz. Rabbim inşallah tez zamanda Mescid-i Aksa'nın ve Filistin’in, Doğu Türkistan’ın, Myanmar’ın ve esaret altında zulüm gören diğer Müslüman Kardeşlerimizin özgürlüğüne kavuşmasını nasip etsin.

Evet böyle bir ortamda Ramazan Bayramı’na kavuşmuş bulunuyoruz. Bu vesile ile salgının son bulduğu yer yüzünde zulmün sona erdiği yeni bir dünyada buluşabilmek ümidiyle Konya’mızın, ülkemizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, sağlık, sıhhat ve saadetler dilerim." Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (