( (

Otelciler 2021 Turizm Sezonunu Konuştular

Turizm 22.10.2020 - 16:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Otelciler 2021 Turizm Sezonunu Konuştular

Antalya'nın Bogazkent - Belek'teki otellerin yöneticileri Crystal Waterworld otelde bir araya gelerek sezon değerlendirmesinde bulundular.
 Crystal Waterworld oteli Genel Müdürü Erdal Celik'in ev sahipliğinde bir araya gelen  Aydinbey GM Koray Arık,  Belek Beach GM Mustafa Tuncer,  Belek Beach Finans ve Mali İşler Mdr. Refik Korkmaz,  Sherwood GM Hakan Aslanoğlu, Sensitive GM Volkan Dağ,  Siam Elegance GM Hasan Çetin,Trone Sea Gaye GM Mehmet Kurnaz ve  TUI Fun & Sun GM Muhammet Boğatekin, 2020 yılında yaşanan pandemi nedeniyle turizmcilerin birlik ve beraberlik içinde olduğunu, elde edilen tecrübeler ışığında 2021 yılı turizm sezonunun daha iyi geçeceğine inandıklarını belirttiler. Otelciler kriz dönemlerinde bölgedeki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, ''2020 yılı turizm sezonunda yaşanan zorluklar ve kazanılan tecrübeler ışığında 2021 yılına daha iyi hazırlanmamız gerekiyor'' dediler.  Geçmişte otelcilerin sık sık bir araya geldiklerini belirten Erdal Çelik, ''Ancak bu yılki olağan üstü şartlar nedeni ile sezon sonu bir araya gelebildik. Geride kalan sezonda otelleri açık tutmak bile bir başarı sayılmalı. Artık otelciler olarak 2021 yılına bakıyoruz. Hedefimiz 2021 yılı'' diye konuştu.  
Antalya'nın Bogazkent - Belek'teki otellerin yöneticileri Crystal Waterworld otelde bir araya gelerek sezon değerlendirmesinde bulundular.
 Crystal Waterworld oteli Genel Müdürü Erdal Celik'in ev sahipliğinde bir araya gelen 

Aydinbey GM Koray Arık,  Belek Beach GM Mustafa Tuncer,  Belek Beach Finans ve Mali İşler Mdr. Refik Korkmaz,  Sherwood GM Hakan Aslanoğlu, Sensitive GM Volkan Dağ, 

Siam Elegance GM Hasan Çetin,Trone Sea Gaye GM Mehmet Kurnaz ve  TUI Fun & Sun GM Muhammet Boğatekin, 2020 yılında yaşanan pandemi nedeniyle turizmcilerin birlik ve beraberlik içinde olduğunu, elde edilen tecrübeler ışığında 2021 yılı turizm sezonunun daha iyi geçeceğine inandıklarını belirttiler.

Otelciler kriz dönemlerinde bölgedeki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, ''2020 yılı turizm sezonunda yaşanan zorluklar ve kazanılan tecrübeler ışığında 2021 yılına daha iyi hazırlanmamız gerekiyor'' dediler. 

Geçmişte otelcilerin sık sık bir araya geldiklerini belirten Erdal Çelik, ''Ancak bu yılki olağan üstü şartlar nedeni ile sezon sonu bir araya gelebildik. Geride kalan sezonda otelleri açık tutmak bile bir başarı sayılmalı. Artık otelciler olarak 2021 yılına bakıyoruz. Hedefimiz 2021 yılı'' diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (