( (

Ömer Dede’yi Kaybettik

Yaşam 19.10.2019 - 19:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ömer Dede’yi Kaybettik

Meram Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’nde Cami hocasının hakaretine maruz kaldıktan sonra hastalanan mahallenin Ömer dedesi hayatını kaybetti
Geçtiğimiz aylarda Meram Ali Ulvi Kurucu mahallesi Hacı Hasan Küçük Camii’nin Hoca’sı vakit namazlarının bir kısmına gelmeyerek görevini yapmaması üzerine namaz sonrası cemaat camiden çıkınca Hoca’nın yanına varıp Cemaatin şikayetçi olduğunu ve Camiye gelip görevini yapmasını söylemesi üzerine Ömer Dede’nin nezdinde cemaate tepki göstererek, “Cemaat da Şe…. siz, eğer beni savunmadıysan Sen de Şe…..sin” dediği iddia edildi. Hocanın hakaretlerine içerleyen ve kafaya takan Ömer dede yaklaşık bir veya iki ay sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve Bağırsak kanseri teşhisi konulmuştu.   Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 defa ameliyat olduğu öğrenilen Ömer Dede bu gün akşamüzeri organ yetmezliğinden hayatını kaybetti.   20 Ekim Pazar günü (Yarın) öğle namazını mütakip Hacı Veyis Camii’nden Üçler mezarlığına defnedilecek olan Ömer Dede’ye, İpekyolu Medya ailesi olarak Allah’tan Rahmet Yakınlarına da sabır ve başsağlığı dileriz.   Konu hakkında bilgisi olduğu öğrenilen Müftülüğün Hoca hakkında soruşturma başlatıp başlatmayacağını da Diyanet İşleri Başkanlığı kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz…  
Meram Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’nde Cami hocasının hakaretine maruz kaldıktan sonra hastalanan mahallenin Ömer dedesi hayatını kaybetti

Geçtiğimiz aylarda Meram Ali Ulvi Kurucu mahallesi Hacı Hasan Küçük Camii’nin Hoca’sı vakit namazlarının bir kısmına gelmeyerek görevini yapmaması üzerine namaz sonrası cemaat camiden çıkınca Hoca’nın yanına varıp Cemaatin şikayetçi olduğunu ve Camiye gelip görevini yapmasını söylemesi üzerine Ömer Dede’nin nezdinde cemaate tepki göstererek, “Cemaat da Şe…. siz, eğer beni savunmadıysan Sen de Şe…..sin” dediği iddia edildi.

Hocanın hakaretlerine içerleyen ve kafaya takan Ömer dede yaklaşık bir veya iki ay sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve Bağırsak kanseri teşhisi konulmuştu.

 

Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 defa ameliyat olduğu öğrenilen Ömer Dede bu gün akşamüzeri organ yetmezliğinden hayatını kaybetti.

 

20 Ekim Pazar günü (Yarın) öğle namazını mütakip Hacı Veyis Camii’nden Üçler mezarlığına defnedilecek olan Ömer Dede’ye, İpekyolu Medya ailesi olarak Allah’tan Rahmet Yakınlarına da sabır ve başsağlığı dileriz.

 

Konu hakkında bilgisi olduğu öğrenilen Müftülüğün Hoca hakkında soruşturma başlatıp başlatmayacağını da Diyanet İşleri Başkanlığı kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz…  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (