( (

Nuri Alço'dan Haber Var!

Magazin 25.03.2021 - 12:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Nuri Alço'dan Haber Var!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, koronavirüse yakalanan 69 yaşındaki usta oyuncu Nuri Alçu’nun yarın taburcu olacağını duyurdu.
Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, koronavirüse yakalanan 69 yaşındaki usta oyuncu Nuri Alçu’nun yarın taburcu olacağını duyurdu. Koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılan ve durumunun ağır olduğu söylenen Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Nuri Alço’nun sağlık durumu hakkında, sevindirici haber geldi. Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” olarak ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bu sefer iyi haber vererek usta oyuncunun hayranlarını sevindirdi. Usta oyuncunun yarın taburcu olacağını duyuran Akay, “Değerli oyuncumuz Nuri Alço’nun sağlık durumunun çok iyi olduğunu öğrendim. Zaten durumu hiç ağırlaşmamış, doktorları yaşından dolayı tedavisinin hastanede devam etmesi istemiş ve kendisi de hastaneye yatmış. Hastanede bulunduğu süre zarfı içinde solunum sıkıntısı yaşamamış ve tedavisine normal odada devam edilmiş. Nuri Alço yarın 26 Mart Cuma günü taburcu oluyor.” ifadelerini kullandı. Nuri Alço ile ilgili geçtiğimiz günlerde ise eşi Burcu Sezginoğlu, "Herkülüm benim... Sen benim nefesimsin. Az kaldı iyileşmene aşkım" diyerek sevenlerinden dua istemişti. Yeşilçam'ın kötü adamı olarak ünlenen Nuri Alço, 40 yılı aşkın oyunculuk kariyerinde 80'den fazla dizi ve filmde rol almıştı.
Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, koronavirüse yakalanan 69 yaşındaki usta oyuncu Nuri Alçu’nun yarın taburcu olacağını duyurdu.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, koronavirüse yakalanan 69 yaşındaki usta oyuncu Nuri Alçu’nun yarın taburcu olacağını duyurdu.

Koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılan ve durumunun ağır olduğu söylenen Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Nuri Alço’nun sağlık durumu hakkında, sevindirici haber geldi. Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” olarak ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bu sefer iyi haber vererek usta oyuncunun hayranlarını sevindirdi. Usta oyuncunun yarın taburcu olacağını duyuran Akay, “Değerli oyuncumuz Nuri Alço’nun sağlık durumunun çok iyi olduğunu öğrendim. Zaten durumu hiç ağırlaşmamış, doktorları yaşından dolayı tedavisinin hastanede devam etmesi istemiş ve kendisi de hastaneye yatmış. Hastanede bulunduğu süre zarfı içinde solunum sıkıntısı yaşamamış ve tedavisine normal odada devam edilmiş. Nuri Alço yarın 26 Mart Cuma günü taburcu oluyor.” ifadelerini kullandı.

Nuri Alço ile ilgili geçtiğimiz günlerde ise eşi Burcu Sezginoğlu, "Herkülüm benim... Sen benim nefesimsin. Az kaldı iyileşmene aşkım" diyerek sevenlerinden dua istemişti.

Yeşilçam'ın kötü adamı olarak ünlenen Nuri Alço, 40 yılı aşkın oyunculuk kariyerinde 80'den fazla dizi ve filmde rol almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (