( (

Mustafa Sandal bu akşam Bursa'da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor

03.09.2024 - 17:28, Güncelleme: 03.09.2024 - 17:28
 

Mustafa Sandal bu akşam Bursa'da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal Events Across Turkey’in 10 sezondur süren İstanbul Night Flight projesi kapsamında Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nda bu akşam Bursalı sevenleriyle buluşacak.Ersel NALBANT /Herkes Duysun BURSA(İGFA) - Ünlü şarkıcı Mustafa Saandal Events Across Turkey’in 10 sezondur süren İstanbul Night Flight projesi kapsamında Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosun'nda bu akşam Bursalı sevenleriyle buluşacak. Events Across Turkey’in 10 sezondur süren İstanbul Night Flight projesi, kapsamında ünlü şarkıcı Mustafa Sandal bu akşam Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nda Bursalı sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Tuluğ Tırpan – Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde büyük bir gösteri ile bir birinden güzel şarkılarını Bursalılar için seslendirecek olan Mustafa Sandal, Bursalılara dolu dolu bir gece yaşatacak.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal Events Across Turkey’in 10 sezondur süren İstanbul Night Flight projesi kapsamında Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nda bu akşam Bursalı sevenleriyle buluşacak.

Ersel NALBANT /Herkes Duysun

BURSA(İGFA) - Ünlü şarkıcı Mustafa Saandal Events Across Turkey’in 10 sezondur süren İstanbul Night Flight projesi kapsamında Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosun'nda bu akşam Bursalı sevenleriyle buluşacak. Events Across Turkey’in 10 sezondur süren İstanbul Night Flight projesi, kapsamında ünlü şarkıcı Mustafa Sandal bu akşam Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nda Bursalı sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Tuluğ Tırpan – Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde büyük bir gösteri ile bir birinden güzel şarkılarını Bursalılar için seslendirecek olan Mustafa Sandal, Bursalılara dolu dolu bir gece yaşatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (