( (

Millî Sporcular Ödüllendirildi

Spor 27.11.2019 - 10:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Millî Sporcular Ödüllendirildi

Akören’in millî sporcuları, Valilik Binasında düzenlenen Akören’in Onur Günü programında altın, sırt çantası ve teşekkür plaketiyle ödüllendirildi
Akören Eğitim Platformu ve Akören Belediyesi tarafından düzenlenen “Akören’in Onur Günü” programında, Akören’in millî sporcuları ödüllendirildi. Konya Valilik Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül programında konuşan Akören Eğitim Platformu sözcüsü Muzaffer Tulukcu, “Onur Günü’nü milli haltercimiz Dilara Narin’in dünya şampiyonluğunu elde etmesi ve hentbol millî Takımı oyuncularından Durmuş Ali Tınkır’ın asker selamı kahramanı olmasından dolayı” düzenlediklerini söyledi. Konya Vali Yardımcıları Mehmet Aydın ve Faruk Bekarlar da yaptıkları kısa konuşmalarında, her zaman gençleri spora teşvik etme ve onları destekleme konusunda ellerini taşın altına koyacaklarını söyledi. Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan ise, belediye olarak her zaman sporun ve sporcuların yanında olacaklarını belirterek başarılı sporcuları ödüllendireceklerini ifade etti.   İŞTE AKÖREN’İN MİLLÎ SPORCULARI Akören’in milli sporcularına Akören Eğitim Platformu teşekkür plaketi, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sırt çantası, Akören Belediyesi ise altın ve plaket takdim etti. Ödüllendirilen millî sporcular şunlar: Dünya Şampiyonu Haltercimiz Dilara Narin, Asker Selâmının Kahramanı D.Ali Tınkır, Akören'in İlk Sporcusu Arif Harmancı, Akören'in İlk Milli Sporcusu Hasan Fehmi Akın, A.Kültürspor'un Emektar Başkanları (Tercüman) Osman Erden ve Sedat Ertaş Akören'in Komple Sporcusu Mehmet Özdil, Akviran Kültürspor'un Milli Atletleri; Ali Tunç, Zafer Göçmez, Hüseyin Kıyak ve Akören Belediye Kültürspor Bisiklet Takımı.   TULUKCU’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ A.Kültürspor'un Eski Başkanlarından Sedat Ertaş da, programın sonunda Akören Eğitim Platformu sözcüsü Muzaffer Tulukcu’ya “Uzun yıllar Akören eğitimine, kültürüne ve sporuna yaptığı katkıları ve önderlik ettiği hizmetler anısına” teşekkür plaketi takdim etti. Ödül programına Konya Vali Yardımcıları Mehmet Aydın ve Faruk Bekarlar, Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, Kaymakam Vekili Yunus Emre Temel, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Ak Parti Akören İlçe Başkanı Müzeyyen Çetinkaya, MHP Akören İlçe Başkanı Sebahattin Ipıl, sporcular ve aileleri katıldı.
Akören’in millî sporcuları, Valilik Binasında düzenlenen Akören’in Onur Günü programında altın, sırt çantası ve teşekkür plaketiyle ödüllendirildi

Akören Eğitim Platformu ve Akören Belediyesi tarafından düzenlenen “Akören’in Onur Günü” programında, Akören’in millî sporcuları ödüllendirildi.

Konya Valilik Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül programında konuşan Akören Eğitim Platformu sözcüsü Muzaffer Tulukcu, “Onur Günü’nü milli haltercimiz Dilara Narin’in dünya şampiyonluğunu elde etmesi ve hentbol millî Takımı oyuncularından Durmuş Ali Tınkır’ın asker selamı kahramanı olmasından dolayı” düzenlediklerini söyledi. Konya Vali Yardımcıları Mehmet Aydın ve Faruk Bekarlar da yaptıkları kısa konuşmalarında, her zaman gençleri spora teşvik etme ve onları destekleme konusunda ellerini taşın altına koyacaklarını söyledi. Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan ise, belediye olarak her zaman sporun ve sporcuların yanında olacaklarını belirterek başarılı sporcuları ödüllendireceklerini ifade etti.

 

İŞTE AKÖREN’İN MİLLÎ SPORCULARI

Akören’in milli sporcularına Akören Eğitim Platformu teşekkür plaketi, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sırt çantası, Akören Belediyesi ise altın ve plaket takdim etti. Ödüllendirilen millî sporcular şunlar: Dünya Şampiyonu Haltercimiz Dilara Narin, Asker Selâmının Kahramanı D.Ali Tınkır, Akören'in İlk Sporcusu Arif Harmancı, Akören'in İlk Milli Sporcusu Hasan Fehmi Akın, A.Kültürspor'un Emektar Başkanları (Tercüman) Osman Erden ve Sedat Ertaş Akören'in Komple Sporcusu Mehmet Özdil, Akviran Kültürspor'un Milli Atletleri; Ali Tunç, Zafer Göçmez, Hüseyin Kıyak ve Akören Belediye Kültürspor Bisiklet Takımı.

 

TULUKCU’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

A.Kültürspor'un Eski Başkanlarından Sedat Ertaş da, programın sonunda Akören Eğitim Platformu sözcüsü Muzaffer Tulukcu’ya “Uzun yıllar Akören eğitimine, kültürüne ve sporuna yaptığı katkıları ve önderlik ettiği hizmetler anısına” teşekkür plaketi takdim etti. Ödül programına Konya Vali Yardımcıları Mehmet Aydın ve Faruk Bekarlar, Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, Kaymakam Vekili Yunus Emre Temel, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Ak Parti Akören İlçe Başkanı Müzeyyen Çetinkaya, MHP Akören İlçe Başkanı Sebahattin Ipıl, sporcular ve aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (