( (

MHP Yunak'dan Devlet Hastanesi Ziyareti

Bölge 16.03.2021 - 16:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

MHP Yunak'dan Devlet Hastanesi Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesini ziyaret ederek, doktorların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Ziyarette Başkan Çil'e MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.
Yunak  Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesini ziyaret eden MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil  ve beraberindeki heyet, burada hastane hekimleri ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi.   Yunak  Devlet Hastanesinde çalışan tüm sağlıkçıların Tıp Bayramını kutlayan Başkan Çil, Hastane Müdürü Sübhan Günaltay  ve 112 Acil Servis sorumlusu Dr. Osman Faruk Tereci ile  Sohbet havasında geçen ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi'nin sağlık çalışanlarına olan şükranlarını sundu.   Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil , “Sağlık çalışanlarımız özellikle içinde bulunduğumuz salgın döneminde, halkımızın sağlığını korumak ve yeniden sağlığına kavuşturmak için zorlu koşullarda çalışıyorlar. İnsanların canını kurtarmak için, kendi canlarını ortaya koyuyorlar. Görevlerini ülkemizin yedi bölgesinde köy-kent demeden fedakarlıkla yerine getiren, bizlere gece-gündüz umut ve destek olan sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. MHP Yunak İlçe Teşkilatı olarak, vefakâr sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlamak için, doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Sağlık çalışanlarımız bizim gönlümüzde bir gün değil, her gün çok değerli.” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesini ziyaret ederek, doktorların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Ziyarette Başkan Çil'e MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Yunak  Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesini ziyaret eden MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil  ve beraberindeki heyet, burada hastane hekimleri ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

 

Yunak  Devlet Hastanesinde çalışan tüm sağlıkçıların Tıp Bayramını kutlayan Başkan Çil, Hastane Müdürü Sübhan Günaltay  ve 112 Acil Servis sorumlusu Dr. Osman Faruk Tereci ile  Sohbet havasında geçen ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi'nin sağlık çalışanlarına olan şükranlarını sundu.

 

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil , “Sağlık çalışanlarımız özellikle içinde bulunduğumuz salgın döneminde, halkımızın sağlığını korumak ve yeniden sağlığına kavuşturmak için zorlu koşullarda çalışıyorlar. İnsanların canını kurtarmak için, kendi canlarını ortaya koyuyorlar. Görevlerini ülkemizin yedi bölgesinde köy-kent demeden fedakarlıkla yerine getiren, bizlere gece-gündüz umut ve destek olan sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. MHP Yunak İlçe Teşkilatı olarak, vefakâr sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlamak için, doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Sağlık çalışanlarımız bizim gönlümüzde bir gün değil, her gün çok değerli.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (