( (

Meclis Üyesinin Acı Günü

Yaşam 14.06.2017 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Meclis Üyesinin Acı Günü

Yıldırım’ın cenazesi öğle namazına müteakip Musalla Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığına defnedildi. Cenazeye; 20. dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, 19. ve 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Üyeleri, Konya İl Özel İdaresi çalışanları, kurum müdürleri, belediye çalışanları, siyasiler, sevenleri ve yakınları katıldı. İpekyolumedya ailesi olarak, Zeybekoğlu ve Yıldırım ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Yıldırım’ın cenazesi öğle namazına müteakip Musalla Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığına defnedildi. Cenazeye; 20. dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, 19. ve 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Üyeleri, Konya İl Özel İdaresi çalışanları, kurum müdürleri, belediye çalışanları, siyasiler, sevenleri ve yakınları katıldı.


İpekyolumedya ailesi olarak, Zeybekoğlu ve Yıldırım ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (