( (

A Milli Kadınlar Sırbistan'a hazırlanıyor

Spor 22.03.2023 - 12:18, Güncelleme: 22.03.2023 - 13:22
 

A Milli Kadınlar Sırbistan'a hazırlanıyor

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan maçı hazırlıklarına Giresun'da başlıyor
  ANKARA (İGFA) - 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Sırbistan ile iki maç yapacak olan A Milli Kadın Hentbol Takımı, ilk maçın oynanacağı Giresun'da 26 Mart'ta kampa giriyor. Başantrenör Costica Buceschi yönetiminde çalışmalarını sürdürecek olan A Milli Kadın Hentbol Takımı, Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda 7 Nisan Cuma günü saat 17.00'de play-off turu ilk maçında Sırbistan'ı ağırlayacak. Bu karşılaşmanın rövanşı da 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Sportski Centar Vozdovac'ta oynanacak. Karşılaşmalar TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak. Play-off turunda rakibini elemesi durumunda A Milli Takımımız, tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazanacak. İlk defa üç ülkenin (Danimarka, Norveç ve İsveç) ev sahipliği yapacağı 26. IHF Kadınlar Dünya Şampiyonası, 29 Kasım - 17 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Şampiyona'nın finali ise Danimarka'nın Herning kentinde yapılacak.
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan maçı hazırlıklarına Giresun'da başlıyor

 

ANKARA (İGFA) - 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Sırbistan ile iki maç yapacak olan A Milli Kadın Hentbol Takımı, ilk maçın oynanacağı Giresun'da 26 Mart'ta kampa giriyor.

Başantrenör Costica Buceschi yönetiminde çalışmalarını sürdürecek olan A Milli Kadın Hentbol Takımı, Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda 7 Nisan Cuma günü saat 17.00'de play-off turu ilk maçında Sırbistan'ı ağırlayacak. Bu karşılaşmanın rövanşı da 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Sportski Centar Vozdovac'ta oynanacak. Karşılaşmalar TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Play-off turunda rakibini elemesi durumunda A Milli Takımımız, tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazanacak.

İlk defa üç ülkenin (Danimarka, Norveç ve İsveç) ev sahipliği yapacağı 26. IHF Kadınlar Dünya Şampiyonası, 29 Kasım - 17 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Şampiyona'nın finali ise Danimarka'nın Herning kentinde yapılacak.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (