( (

Koyuncu Grup 55. Yılında da Sporcunun Yanında

Spor 24.03.2021 - 17:40, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Koyuncu Grup 55. Yılında da Sporcunun Yanında

Kurumsal sosyal sorumluluk bilincini sürekli geliştiren Koyuncu Grup, bedensel engelli sporcuların da yanında olmaya gayret gösteriyor. 3 yıldır aralıksız sponsorluk desteği sağladığı paraatletizm yüksek atlama sporcusu Abdullah Ilgaz bu yıl Tokyo Olimpiyatları, Paraatletizm Avrupa Şampiyonası ve Konya İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek.
Merve Turgut: “Sosyal Sorumluluk En Temel İlkemiz”   Bu yıl Koyuncu Grup’un 55inci kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirten Koyuncu Grup Kurumsal Yönetim ve Tarım Grup Başkanı Merve Turgut, sosyal sorumluluk ilkesini her zaman ön planda tuttuklarını belirtti. Spordan eğitime pek çok alanda projeler geliştirdiklerini ifade eden Merve Turgut şöyle devam etti: “Tüm dünyada köklü şirketler ekonomik faaliyetleri ile birlikte sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de anılırlar. Büyük şirketlerin eğitime, spora, kültürel gelişime katkı sağlamak gibi bir misyonları da olmalıdır. 55 yıldır başta faaliyet gösterdiğimiz coğrafya olmak üzere ülkemizin, insanımızın gelişimi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde ülkemizi yüksek atlama branşında temsil eden Abdullah Ilgaz’a sponsor olduk. Abdullah çok çalışkan, azimli bir sporcu arkadaşımız. Kendisinin başarılı olacağına her zaman inandık. 55. yılımızda da 3 önemli şampiyonaya katılacak ve ülkemize büyük gurur yaşatacağından eminiz. Kendisine tüm kalbimizle başarılar diliyoruz.”     Abdullah Ilgaz: “Ülkemizi Başarıyla Temsil Edeceğim”   Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Antrenörlük Bölümü’nden geçtiğimiz yıl mezun olduğunu anlatan Abdullah Ilgaz, 2 yıldır yüksek atlama branşında antrenör Abdullah Sarı ile birlikte çalıştıklarını ve iyi bir seviyeye ulaştıklarını belirtti. Paraatletizm yüksek atlama dalında ülkemiz adına ilk kez bu başarı seviyesine ulaştıklarını söyleyen Abdullah Ilgaz sözlerini şöyle tamamladı: “Hocamız Abdullah Sarı ile tanıştıktan sonra yüksek atlama branşına yöneldim. 1.65 cm atlama seviyelerinden bugün Türkiye rekoru olan 1.90 cm seviyesine ulaştım. Haziran ayında Avrupa Şampiyonası’nda, Temmuz ayında Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda ve Eylül ayında da Konya’da gerçekleştirilecek İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğim. Tüm müsabakalarda derece elde edeceğime ve ülkemize ilkleri yaşatacağıma inanıyorum. 2 yıldır desteklerini esirgemeyen hocam Abdullah Sarı’ya ve Koyuncu Grup’a teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm şirketlerin spora daha fazla katkı sağlamasını rica ediyorum.”
Kurumsal sosyal sorumluluk bilincini sürekli geliştiren Koyuncu Grup, bedensel engelli sporcuların da yanında olmaya gayret gösteriyor. 3 yıldır aralıksız sponsorluk desteği sağladığı paraatletizm yüksek atlama sporcusu Abdullah Ilgaz bu yıl Tokyo Olimpiyatları, Paraatletizm Avrupa Şampiyonası ve Konya İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek.

Merve Turgut: “Sosyal Sorumluluk En Temel İlkemiz”

 

Bu yıl Koyuncu Grup’un 55inci kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirten Koyuncu Grup Kurumsal Yönetim ve Tarım Grup Başkanı Merve Turgut, sosyal sorumluluk ilkesini her zaman ön planda tuttuklarını belirtti. Spordan eğitime pek çok alanda projeler geliştirdiklerini ifade eden Merve Turgut şöyle devam etti: “Tüm dünyada köklü şirketler ekonomik faaliyetleri ile birlikte sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de anılırlar. Büyük şirketlerin eğitime, spora, kültürel gelişime katkı sağlamak gibi bir misyonları da olmalıdır. 55 yıldır başta faaliyet gösterdiğimiz coğrafya olmak üzere ülkemizin, insanımızın gelişimi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde ülkemizi yüksek atlama branşında temsil eden Abdullah Ilgaz’a sponsor olduk. Abdullah çok çalışkan, azimli bir sporcu arkadaşımız. Kendisinin başarılı olacağına her zaman inandık. 55. yılımızda da 3 önemli şampiyonaya katılacak ve ülkemize büyük gurur yaşatacağından eminiz. Kendisine tüm kalbimizle başarılar diliyoruz.”  

 

Abdullah Ilgaz: “Ülkemizi Başarıyla Temsil Edeceğim”

 

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Antrenörlük Bölümü’nden geçtiğimiz yıl mezun olduğunu anlatan Abdullah Ilgaz, 2 yıldır yüksek atlama branşında antrenör Abdullah Sarı ile birlikte çalıştıklarını ve iyi bir seviyeye ulaştıklarını belirtti. Paraatletizm yüksek atlama dalında ülkemiz adına ilk kez bu başarı seviyesine ulaştıklarını söyleyen Abdullah Ilgaz sözlerini şöyle tamamladı: “Hocamız Abdullah Sarı ile tanıştıktan sonra yüksek atlama branşına yöneldim. 1.65 cm atlama seviyelerinden bugün Türkiye rekoru olan 1.90 cm seviyesine ulaştım. Haziran ayında Avrupa Şampiyonası’nda, Temmuz ayında Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda ve Eylül ayında da Konya’da gerçekleştirilecek İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğim. Tüm müsabakalarda derece elde edeceğime ve ülkemize ilkleri yaşatacağıma inanıyorum. 2 yıldır desteklerini esirgemeyen hocam Abdullah Sarı’ya ve Koyuncu Grup’a teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm şirketlerin spora daha fazla katkı sağlamasını rica ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (