( (

Konya’da Sahne Alacaklar

Magazin (Haber Merkezi) - | 14.08.2024 - 10:56, Güncelleme: 14.08.2024 - 10:56
 

Konya’da Sahne Alacaklar

Türkiye’nin tanınmış sanatçılarından Cansever ve Ata Alabaş Konya’da sevenleri ile buluşuyor
Fantezi müziğin sevilen isimlerinde Cansever ile şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ata Alabaş 16 Ağustos Cuma günü , Konya da Roxim Eventin düzenlediği konser de sevenleri ile buluşuyor. Yemekli gala olarak organize edilen konser Konya Grand Otel’de saat 19:00’da gerçekleşecek. Konya’da ilkkez sahne alacak olan Cansever bunun heyecanını yaşadığını belirterek ‘Hoşgörü, sevgi ve Selçuklu payitahtı Konya’da ilk kez Konyalı dostlarla biaraya geleceğiz. Bunun mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Güzel bir akşam olacağına inancım sonsuz’ ifadelerini kullandı. Ata Alabaş ise yayınladığı videolu mesajda ’16 Ağustos’da Konya’da olacağız. Konyalı dostlarımla buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Harika bir akşam olacak’ ifadelerini kullandı
Türkiye’nin tanınmış sanatçılarından Cansever ve Ata Alabaş Konya’da sevenleri ile buluşuyor

Fantezi müziğin sevilen isimlerinde Cansever ile şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ata Alabaş 16 Ağustos Cuma günü , Konya da Roxim Eventin düzenlediği konser de sevenleri ile buluşuyor. Yemekli gala olarak organize edilen konser Konya Grand Otel’de saat 19:00’da gerçekleşecek.

Konya’da ilkkez sahne alacak olan Cansever bunun heyecanını yaşadığını belirterek ‘Hoşgörü, sevgi ve Selçuklu payitahtı Konya’da ilk kez Konyalı dostlarla biaraya geleceğiz. Bunun mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Güzel bir akşam olacağına inancım sonsuz’ ifadelerini kullandı. Ata Alabaş ise yayınladığı videolu mesajda ’16 Ağustos’da Konya’da olacağız. Konyalı dostlarımla buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Harika bir akşam olacak’ ifadelerini kullandı

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (