( (

Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Akşeker’de

Bölge 04.02.2021 - 21:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Akşeker’de

Akparti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Türkiye’de kırmızı et sektörünün dev ismi Akşeker Et Entegre Tesisleri’ni ziyaret etti.
Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, kırmızı et sektörünün Türkiye’deki dev isimlerinden Akşeker Et Entegre Tesisleri’nin konuğu oldu. Konya’nın Meram ilçesi Çomaklı Mahallesi’nde kurulu bulunan dünyanın en modern tesisleri arasında yer alan Akşeker Et Entegre Tesisleri’ni ziyaret eden Akpartili milletvekili Sorgun, Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker’den, tesisler hakkında bilgiler aldı. Karkas et dışında, sucuk, salam, pastırma, kavurma, döner ve köfte gibi ürünleri ile son yıllarda et sektöründe aranılan bir marka haline gelen Akşeker, Avrupa, Asya ve Afrika’da çok sayıda ülkeye ihracat yapıyor.  Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Akşeker’in Konya’nın gururu olduğunu ve bir çok kişiye sağladığı iş imkanı ile de Konya ekonomisinin lokomotif şirketlerinden biri olmasından memnunluk duyduğunu kaydetti.
Akparti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Türkiye’de kırmızı et sektörünün dev ismi Akşeker Et Entegre Tesisleri’ni ziyaret etti.

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, kırmızı et sektörünün Türkiye’deki dev isimlerinden Akşeker Et Entegre Tesisleri’nin konuğu oldu.


Konya’nın Meram ilçesi Çomaklı Mahallesi’nde kurulu bulunan dünyanın en modern tesisleri arasında yer alan Akşeker Et Entegre Tesisleri’ni ziyaret eden Akpartili milletvekili Sorgun, Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker’den, tesisler hakkında bilgiler aldı.


Karkas et dışında, sucuk, salam, pastırma, kavurma, döner ve köfte gibi ürünleri ile son yıllarda et sektöründe aranılan bir marka haline gelen Akşeker, Avrupa, Asya ve Afrika’da çok sayıda ülkeye ihracat yapıyor. 


Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Akşeker’in Konya’nın gururu olduğunu ve bir çok kişiye sağladığı iş imkanı ile de Konya ekonomisinin lokomotif şirketlerinden biri olmasından memnunluk duyduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (