( (

Konserde Anne ve Babasına Yakalandı!

Magazin 21.02.2020 - 10:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konserde Anne ve Babasına Yakalandı!

İpek Açar'ın Cuma akşamları TRT Müzik'te yayınlanan "İpek Açar ile İpek Yolu" Programı'nın bu haftaki konuğu Betül Demir oldu. Demir ve Açar, TRT Müzik ekranlarından muhteşem bir konser gecesi yaşatacaklar.
     Betül Demir, çekimler sırasında ailesinden gizli olarak sahneye çıkmaya başladığını, bir konserinde ise Anne ve Babasına nasıl yakalandığını anlattı.             Demir: "Üniversitedeyken müzik grubu kurmuştum ve Mayıs festivallerinde çıkıp şarkı söylüyorduk. Bir konserde benden sonra Kenan Doğulu sahneye çıkacaktı, çıktım sahneye son derece güvenle, söylüyorum şarkıyı derken baktım Annem ve Babam en önde. Bundan dönüşü yok, gözünü kapa sen oraya bakma dedim, gözümü kapattım, şarkılarımı söyleme başladım. Bir yandan da ağlıyorum. Sonra alkışları duyunca, başarımı görünce baktım benden fazla ağlamışlar... Sonuma kadar yanıma oldular, böylesine sevgi dolu, anlayışlı bir ailem olduğu için" dedi. 
İpek Açar'ın Cuma akşamları TRT Müzik'te yayınlanan "İpek Açar ile İpek Yolu" Programı'nın bu haftaki konuğu Betül Demir oldu. Demir ve Açar, TRT Müzik ekranlarından muhteşem bir konser gecesi yaşatacaklar.
     Betül Demir, çekimler sırasında ailesinden gizli olarak sahneye çıkmaya başladığını, bir konserinde ise Anne ve Babasına nasıl yakalandığını anlattı. 
     
     Demir: "Üniversitedeyken müzik grubu kurmuştum ve Mayıs festivallerinde çıkıp şarkı söylüyorduk. Bir konserde benden sonra Kenan Doğulu sahneye çıkacaktı, çıktım sahneye son derece güvenle, söylüyorum şarkıyı derken baktım Annem ve Babam en önde. Bundan dönüşü yok, gözünü kapa sen oraya bakma dedim, gözümü kapattım, şarkılarımı söyleme başladım. Bir yandan da ağlıyorum. Sonra alkışları duyunca, başarımı görünce baktım benden fazla ağlamışlar... Sonuma kadar yanıma oldular, böylesine sevgi dolu, anlayışlı bir ailem olduğu için" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (