( (

Kaymak ve Aydın Ailelerinin Mutlu Günü

Magazin 12.07.2020 - 18:31, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kaymak ve Aydın Ailelerinin Mutlu Günü

Büşra Kaymak ve Salih Aydın Selçuklu Belediye Nikâh Salonunda düzenlenen nikâh merasimiyle bir ömür boyu mutluluk için “EVET” diyerek imzalarını attılar.
Hacıkaymak Mahallesi Muhtarı Hacı Mustafa Kaymak- Sibel Temiz’in kızı Büşra Kaymak ile PTT Selçuklu PDM Müdürlüğü çalışanı Recep – Saliha Aydın’ın oğlu Salih Aydın, Selçuklu Belediyesi (Büyük) Nikâh Salonunda organize edilen nikâh merasimiyle, Bir ömür boyu mutlu olmak adına ”EVET” diyerek hayatlarını birleştirdiler. İpekyolu Medya ailesi olarak bizler de genç çiftler Büşra-Salih Aydın’a bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Kaymak ve Aydın ailelerine, Evlatlarının nikâhının hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.  
Büşra Kaymak ve Salih Aydın Selçuklu Belediye Nikâh Salonunda düzenlenen nikâh merasimiyle bir ömür boyu mutluluk için “EVET” diyerek imzalarını attılar.

Hacıkaymak Mahallesi Muhtarı Hacı Mustafa Kaymak- Sibel Temiz’in kızı Büşra Kaymak ile PTT Selçuklu PDM Müdürlüğü çalışanı Recep – Saliha Aydın’ın oğlu Salih Aydın, Selçuklu Belediyesi (Büyük) Nikâh Salonunda organize edilen nikâh merasimiyle, Bir ömür boyu mutlu olmak adına ”EVET” diyerek hayatlarını birleştirdiler.


İpekyolu Medya ailesi olarak bizler de genç çiftler Büşra-Salih Aydın’a bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Kaymak ve Aydın ailelerine, Evlatlarının nikâhının hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (