( (

Karantina Kalktı Bulgar Turistler Edirne’ye Akın Etti

Turizm 05.10.2020 - 16:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karantina Kalktı Bulgar Turistler Edirne’ye Akın Etti

14 günlük karantina uygulamasının kalkmasıyla birlikte Edirne’ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyması için kendi dillerinde yapılan anonslarla uyarılmaya başlandı.
Türkiye'ye seyahatlerde PCR testi zorunluluğu ile 14 günlük karantina uygulamasının kalkmasıyla birlikte Edirne’ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyması için kendi dillerinde yapılan anonslarla uyarılmaya başlandı. Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ortaklaşa aldığı karar doğrultusunda Bulgaristan’dan gelen turistler için COVİD-19 tedbirlerine uymaları için belediyenin anons sisteminden Bulgarca ve Türkçe anonslar yapılmaya başlandı. Türkçe ve Bulgarca yapılan anonsta ; “Sevgili komşularımız Edirne’mize hoş geldiniz. Ziyaretleriniz esnasında maske takmanız ve sosyal mesafe kurallarına uymanız önemle rica olunur. Edirne Valiliği ve Edirne Belediye Başkanlığı’ndan duyurulur” ifadelerine yer verildi. Anonslar Bulgar Turistlerin en çok geldiği günler olan Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak.   
14 günlük karantina uygulamasının kalkmasıyla birlikte Edirne’ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyması için kendi dillerinde yapılan anonslarla uyarılmaya başlandı.
Türkiye'ye seyahatlerde PCR testi zorunluluğu ile 14 günlük karantina uygulamasının kalkmasıyla birlikte Edirne’ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyması için kendi dillerinde yapılan anonslarla uyarılmaya başlandı.

Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ortaklaşa aldığı karar doğrultusunda Bulgaristan’dan gelen turistler için COVİD-19 tedbirlerine uymaları için belediyenin anons sisteminden Bulgarca ve Türkçe anonslar yapılmaya başlandı.

Türkçe ve Bulgarca yapılan anonsta ; “Sevgili komşularımız Edirne’mize hoş geldiniz. Ziyaretleriniz esnasında maske takmanız ve sosyal mesafe kurallarına uymanız önemle rica olunur. Edirne Valiliği ve Edirne Belediye Başkanlığı’ndan duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Anonslar Bulgar Turistlerin en çok geldiği günler olan Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (