( (

İşte AK Parti’nin Mart Ayındaki Oy Oranı

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 21.03.2021 - 22:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İşte AK Parti’nin Mart Ayındaki Oy Oranı

Avrasya Araştırma'nın başındaki isim olan Kemal Özkiraz mart ayına ilişkin araştırmanın neticesini açıkladı. Sonuçlara göre 2023 seçimleri diğerlerinden çok farklı olacak.
Avrasya Araştırma’nın başındaki isim olan Kemal Özkiraz mart ayına ilişkin araştırmanın neticesini açıkladı. Sonuçlara göre 2023 seçimleri diğerlerinden çok farklı olacak. Avrasya Araştırma Kurucusu Kemal Özkiraz, Mart ayında yaptıkları anket sonuçlarını YouTube kanalından paylaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimi, milletvekilliği seçimi gibi geniş çaplı bir anket yapan Avrasya Araştırma, çarpıcı sonuçlar elde etti. Araştırmaya bakıldığında İYİ Parti’nin oylarının en son yapılan seçimlere göre arttığı görülürken, AK Parti’nin ise yüzde 35’in altına indiği görüldü.  Bugün seçim olsa sorusu Yüzde 34,4’ü AKP,“Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusu katılımcılara sorulduğunda katılımcıların verdiği yanıtlar şu şeklide: Yüzde 26,2’si CHP, Yüzde 13,9’u İYİ Parti, Yüzde 9,6’sı HDP, Yüzde 7,2’si MHP, Yüzde 2,8’i Gelecek Partisi, Yüzde 2,3’ü DEVA Partisi, Yüzde 1,2’si Saadet Partisi
Avrasya Araştırma'nın başındaki isim olan Kemal Özkiraz mart ayına ilişkin araştırmanın neticesini açıkladı. Sonuçlara göre 2023 seçimleri diğerlerinden çok farklı olacak.

Avrasya Araştırma’nın başındaki isim olan Kemal Özkiraz mart ayına ilişkin araştırmanın neticesini açıkladı. Sonuçlara göre 2023 seçimleri diğerlerinden çok farklı olacak.

Avrasya Araştırma Kurucusu Kemal Özkiraz, Mart ayında yaptıkları anket sonuçlarını YouTube kanalından paylaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimi, milletvekilliği seçimi gibi geniş çaplı bir anket yapan Avrasya Araştırma, çarpıcı sonuçlar elde etti. Araştırmaya bakıldığında İYİ Parti’nin oylarının en son yapılan seçimlere göre arttığı görülürken, AK Parti’nin ise yüzde 35’in altına indiği görüldü. 

Bugün seçim olsa sorusu


Yüzde 34,4’ü AKP,“Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusu katılımcılara sorulduğunda katılımcıların verdiği yanıtlar şu şeklide:

Yüzde 26,2’si CHP,
Yüzde 13,9’u İYİ Parti,
Yüzde 9,6’sı HDP,
Yüzde 7,2’si MHP,
Yüzde 2,8’i Gelecek Partisi,
Yüzde 2,3’ü DEVA Partisi,
Yüzde 1,2’si Saadet Partisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (