( (

İş Makinaları İçin Çığır Açan Teknoloji

İş Dünyası 29.07.2020 - 15:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İş Makinaları İçin Çığır Açan Teknoloji

Dünyaca ünlü ödüllü fan sistemi Cleanfix, iş makinası üreticileri ve kullanıcıları için çığır açan teknolojisi ile geleceğe taşıyan çözümler sunuyor.
Endüstri 4.0 teknolojisi ile üretilen Cleanfix fan sistemleri, 20 yıllık sektör tecrübesi ile tarım, inşaat, geri dönüşüm ve ormancılık sektörlerinde başarısını sürdürmeye devam ediyor. Çift yönlü hareketi ile hem radyatör tıkanıklığını hem de harareti engelleyen fan sistemi, iş makinası üreticileri ve kullanıcılarının en çok tercih ettiği çözüm ortakları arasında yer alıyor.   Robot teknolojisinin üst seviyede kullanıldığı Cleanfix fan, merkez üretim Almanya olmak üzere Kanada da bulunan fabrikaları ile Avrupa ve ABD’ye hizmet veriyor. Cleanfix Türkiye ile Ortadoğu, Asya ve Afrika’ya ulaşan marka, dünya çapında verimliliği arttıran çalışma prensibi ile teknolojisini her geçen gün geliştiriyor. İş makinaları üreticilerinin ürünlerinin verimliliğini Cleanfix fan sistemi ile birleştiğinde daha verimli bir üretim gerçekleştiğini belirten Celanfix Türkiye Genel Müdürü Helin Koç, “Alman disiplini ve güvencesi ile üretilen sistemimiz tamamen geleceğin teknolojisini sanayi ve tarım alanlarında buluşturuyor. Makinaların ömrünü uzatan fan sistemimiz aynı zamanda da verimliliği arttırıyor. Soğutma işleminin yanısıra kanatları kendi ekseni etrafında 180 derece dönerek radyatörü de temizlemesi sayesinde harareti önleyen fan sistemimiz mühendisliğin ince detayları ile düşünülüp hazırlanıyor” dedi.   Cleanfix Fan, kanatlarının çeşitli açılarda dönebilmesi sayesinde traktör, biçer döver, iş makinaları gibi tüm tozlu ve kirli ortamda çalışan araçlar için “Biçilmiş Kaftan.”
Dünyaca ünlü ödüllü fan sistemi Cleanfix, iş makinası üreticileri ve kullanıcıları için çığır açan teknolojisi ile geleceğe taşıyan çözümler sunuyor.

Endüstri 4.0 teknolojisi ile üretilen Cleanfix fan sistemleri, 20 yıllık sektör tecrübesi ile tarım, inşaat, geri dönüşüm ve ormancılık sektörlerinde başarısını sürdürmeye devam ediyor. Çift yönlü hareketi ile hem radyatör tıkanıklığını hem de harareti engelleyen fan sistemi, iş makinası üreticileri ve kullanıcılarının en çok tercih ettiği çözüm ortakları arasında yer alıyor.

 

Robot teknolojisinin üst seviyede kullanıldığı Cleanfix fan, merkez üretim Almanya olmak üzere Kanada da bulunan fabrikaları ile Avrupa ve ABD’ye hizmet veriyor. Cleanfix Türkiye ile Ortadoğu, Asya ve Afrika’ya ulaşan marka, dünya çapında verimliliği arttıran çalışma prensibi ile teknolojisini her geçen gün geliştiriyor. İş makinaları üreticilerinin ürünlerinin verimliliğini Cleanfix fan sistemi ile birleştiğinde daha verimli bir üretim gerçekleştiğini belirten Celanfix Türkiye Genel Müdürü Helin Koç, “Alman disiplini ve güvencesi ile üretilen sistemimiz tamamen geleceğin teknolojisini sanayi ve tarım alanlarında buluşturuyor. Makinaların ömrünü uzatan fan sistemimiz aynı zamanda da verimliliği arttırıyor. Soğutma işleminin yanısıra kanatları kendi ekseni etrafında 180 derece dönerek radyatörü de temizlemesi sayesinde harareti önleyen fan sistemimiz mühendisliğin ince detayları ile düşünülüp hazırlanıyor” dedi.

 

Cleanfix Fan, kanatlarının çeşitli açılarda dönebilmesi sayesinde traktör, biçer döver, iş makinaları gibi tüm tozlu ve kirli ortamda çalışan araçlar için “Biçilmiş Kaftan.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (