( (

Tanaçan, Güzellik Ve Bakım Eğitimleriyle Plato MYO Öğrencilerini Sertifikalandıracak

Sağlık 26.01.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Tanaçan, Güzellik Ve Bakım Eğitimleriyle Plato MYO Öğrencilerini Sertifikalandıracak

Bölüm öğrencilerine ücretsiz ürün tedariği sağlayan Tanaçan, ürün eğitim desteğiyle de yüzlerce öğrenciyi mesleki sertifika sahibi yapacak.  Kozmetik ve güzellik sektöründe sir ağda ve parafin ürünleriyle lider konumda hizmet veren Tanaçan, eğitim sektöründe bir ilke imza atarak Plato Meslek Yüksekokulu Saç ve Güzellik Hizmetleri Programı’na sponsor oldu. Güzellik ve bakım alanında pek çok ürünü öğrencilerin kullanımı için ücretsiz tedarik eden Tanaçan, ürün ve ürünlerin eğitiminin yanı sıra, sertifika desteği de sağlıyor. Bu sayede öğrencilerin bilgilenmesinin yanı sıra, güzellik ve bakım sektöründe yeni ürünleri tanımasına da imkan sunuluyor. Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Program Başkanı Zuhal İpek, Tanaçan firmasıyla gerçekleştirdikleri işbirliğinin bölümlerine büyük katkısı olduğunu ve malzeme tedariklerinin karşılanmasının öğrencilerin uygulamalı eğitimleri açısından da faydalı olduğunu söylüyor. Öğrencilerin Tanaçan firmasının eğitimleri sayesinde, mezun olduktan sonra çalıştıkları yerlerde hiç zorluk çekmeyeceklerini de belirten Zuhal İpek, “Güzellik ve bakım alanında birçok firmada Tanaçan ürünleri kullanılıyor. Bu firma okulumuzla bir işbirliği yapmasaydı, öğrenciler kendileri başvuruda bulunup, kendi imkanlarıyla eğitimlere gitmiş olacaklardı. Çünkü güzellik ve bakım alanında birçok meslek sahibi kimse, Tanaçan eğitimlerine katılıyor. Bu sebeple öğrencilerimiz aldıkları ipek kirpik, ağda, kalıcı oje, kirpik perma sertifikaları ile diplomalarının yanı sıra, ekstra mesleki belge sahibi olacaklar” diye açıklıyor. Tanaçan firması Plato MYO’ya; sir ağda konserve, sir ağda kartuş, sir ağda bezi, sir ağda yağı, sir ağda losyonu, sıcak parafin, soğuk parafin, soğuk parafin cihazı, ipek kirpik takımı, kirpik perma seti, kaş kirpik boyama setleri, yapıştırıcı, sedye örtüleri, kaş pudraları ve jeli ve spatula ürünlerini temin etmektedir. Medya, Tasarım, Teknoloji, Yönetim, Sağlık alanlarında toplam 25 bölümde 28 programla eğitim veren Plato Meslek Yüksekokulu, birinci öğretim yanında 21 programda ikinci öğretim imkanı sunarken, 3 programda da İngilizce eğitim imkanı sunuyor.

Bölüm öğrencilerine ücretsiz ürün tedariği sağlayan Tanaçan, ürün eğitim desteğiyle de yüzlerce öğrenciyi mesleki sertifika sahibi yapacak.


 Kozmetik ve güzellik sektöründe sir ağda ve parafin ürünleriyle lider konumda hizmet veren Tanaçan, eğitim sektöründe bir ilke imza atarak Plato Meslek Yüksekokulu Saç ve Güzellik Hizmetleri Programı’na sponsor oldu. Güzellik ve bakım alanında pek çok ürünü öğrencilerin kullanımı için ücretsiz tedarik eden Tanaçan, ürün ve ürünlerin eğitiminin yanı sıra, sertifika desteği de sağlıyor. Bu sayede öğrencilerin bilgilenmesinin yanı sıra, güzellik ve bakım sektöründe yeni ürünleri tanımasına da imkan sunuluyor.


Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Program Başkanı Zuhal İpek, Tanaçan firmasıyla gerçekleştirdikleri işbirliğinin bölümlerine büyük katkısı olduğunu ve malzeme tedariklerinin karşılanmasının öğrencilerin uygulamalı eğitimleri açısından da faydalı olduğunu söylüyor. Öğrencilerin Tanaçan firmasının eğitimleri sayesinde, mezun olduktan sonra çalıştıkları yerlerde hiç zorluk çekmeyeceklerini de belirten Zuhal İpek, “Güzellik ve bakım alanında birçok firmada Tanaçan ürünleri kullanılıyor. Bu firma okulumuzla bir işbirliği yapmasaydı, öğrenciler kendileri başvuruda bulunup, kendi imkanlarıyla eğitimlere gitmiş olacaklardı. Çünkü güzellik ve bakım alanında birçok meslek sahibi kimse, Tanaçan eğitimlerine katılıyor. Bu sebeple öğrencilerimiz aldıkları ipek kirpik, ağda, kalıcı oje, kirpik perma sertifikaları ile diplomalarının yanı sıra, ekstra mesleki belge sahibi olacaklar” diye açıklıyor. Tanaçan firması Plato MYO’ya; sir ağda konserve, sir ağda kartuş, sir ağda bezi, sir ağda yağı, sir ağda losyonu, sıcak parafin, soğuk parafin, soğuk parafin cihazı, ipek kirpik takımı, kirpik perma seti, kaş kirpik boyama setleri, yapıştırıcı, sedye örtüleri, kaş pudraları ve jeli ve spatula ürünlerini temin etmektedir.


Medya, Tasarım, Teknoloji, Yönetim, Sağlık alanlarında toplam 25 bölümde 28 programla eğitim veren Plato Meslek Yüksekokulu, birinci öğretim yanında 21 programda ikinci öğretim imkanı sunarken, 3 programda da İngilizce eğitim imkanı sunuyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (