( (

Mahalle İsimleri Tanıtılıyor

15.12.2015 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Mahalle İsimleri Tanıtılıyor

Mahalle İsimleri Tanıtma Projesi kapsamında ilk kitabe Süleyman Şah Mahalle Muhtarlığı yanındaki parka dikildi. Proje hakkında bilgi veren Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu, “Meram Belediyesi Gençlik Meclisi olarak ilçemizdeki halkımızın, genç arkadaşlarımızın mahalle isimlerini bilmeleri ve bulundukları mahallelerdeki değerleri tanımaları için Mahalle İsimleri Tanıtma Projemizin ilk ayağını Süleyman Şah Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Gençlik Meclisi olarak atalarımızın ‘Kişi odur ki dünyada bıraka bir eser, eser bırakmayanın yerinde yeller eser’ öğütlerine uyarak ilçemize eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Bizlere hizmet etme şansı verdiği için Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru Hanımefendi’ye sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Proje kapsamında ayrıca Meram Gençlik Meclisi Üyeleri tarafından mahalleliye Süleyman Şah’ın hayatını anlatan broşürler dağıtıldı. 

Mahalle İsimleri Tanıtma Projesi kapsamında ilk kitabe Süleyman Şah Mahalle Muhtarlığı yanındaki parka dikildi.


Proje hakkında bilgi veren Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu,Meram Belediyesi Gençlik Meclisi olarak ilçemizdeki halkımızın, genç arkadaşlarımızın mahalle isimlerini bilmeleri ve bulundukları mahallelerdeki değerleri tanımaları için Mahalle İsimleri Tanıtma Projemizin ilk ayağını Süleyman Şah Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Gençlik Meclisi olarak atalarımızın ‘Kişi odur ki dünyada bıraka bir eser, eser bırakmayanın yerinde yeller eser’ öğütlerine uyarak ilçemize eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Bizlere hizmet etme şansı verdiği için Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru Hanımefendi’ye sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.


Proje kapsamında ayrıca Meram Gençlik Meclisi Üyeleri tarafından mahalleliye Süleyman Şah’ın hayatını anlatan broşürler dağıtıldı. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (