( (

Hadim Belediyesi Dostluk Turnuvası Başlıyor

16.11.2015 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Hadim Belediyesi Dostluk Turnuvası Başlıyor

Belediye Düğün ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekiminde turnuva komitesi ve turnuvada yer alacak takımların temsilcileri hazır bulundu.  Turnuva 18 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 18.00’de Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu’nun topa vuruşuyla başlayacak. İlk karşılaşma Belediye Spor ile Kartal Spor arasında gerçekleşecek. Aynı gün saat 19.00’de Selçuk Kartal Spor ile Koski Spor, Saat 20.00’de ise Hadim MYO Spor ile Bolat United Spor karşı karşıya gelecek. İpekyolu Medya olarak Turnuvanın adına binaen fair play kuralları içinde geçmesi dileği ile tüm takımlara başarılar dileriz. İşte Turnuvanın Grupları    

Belediye Düğün ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekiminde turnuva komitesi ve turnuvada yer alacak takımların temsilcileri hazır bulundu. 


Turnuva 18 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 18.00’de Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu’nun topa vuruşuyla başlayacak. 
İlk karşılaşma Belediye Spor ile Kartal Spor arasında gerçekleşecek. Aynı gün saat 19.00’de Selçuk Kartal Spor ile Koski Spor, Saat 20.00’de ise Hadim MYO Spor ile Bolat United Spor karşı karşıya gelecek.

İpekyolu Medya olarak Turnuvanın adına binaen fair play kuralları içinde geçmesi dileği ile tüm takımlara başarılar dileriz.


İşte Turnuvanın Grupları



 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (