( (

FETÖ Örgütünden Konyalı Dört Kişi de Aranıyor

29.10.2015 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

FETÖ Örgütünden Konyalı Dört Kişi de Aranıyor

İçişleri Bakanlığı “Aranan Terörist” adında resmi bir web sitesinde liste yayınladı. Kırmızı, Mavi, Yeşil, Turuncu ve Gri şeklinde 5 renk derecelendirmesi yapıldı.  Liste 5 farklı terör örgütünden oluşuyor. DEAŞ DHKP/C  MLKP PKK/KCK  FETÖ/PDY  Yayınlanan Listede;  Ali Akın,Soner Cesur, Ercan Dolapoğlu ve İbrahim Karadayı adında 4 de Konyalı var. Fethullah Gülen terör örgütü olan FETÖ/PDY listesinde yer alan bu dört kişi en hafif grup olan “Gri” gurubunda yer alıyor. Bu kişilerin yakalanmasını sağlayan kişilere 300.000 TL’ye kadar ödül verilecek.  

İçişleri Bakanlığı “Aranan Terörist” adında resmi bir web sitesinde liste yayınladı. Kırmızı, Mavi, Yeşil, Turuncu ve Gri şeklinde 5 renk derecelendirmesi yapıldı. 


Liste 5 farklı terör örgütünden oluşuyor.


DEAŞ



DHKP/C 



MLKP


PKK/KCK 


FETÖ/PDY 


Yayınlanan Listede;  Ali Akın,Soner Cesur, Ercan Dolapoğlu ve İbrahim Karadayı adında 4 de Konyalı var. Fethullah Gülen terör örgütü olan FETÖ/PDY listesinde yer alan bu dört kişi en hafif grup olan “Gri” gurubunda yer alıyor. Bu kişilerin yakalanmasını sağlayan kişilere 300.000 TL’ye kadar ödül verilecek.


 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (