( (

Konya’da Kültür Ve Sanat Festivali Başlıyor…

Kültür Sanat 02.05.2015 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Konya’da Kültür Ve Sanat Festivali Başlıyor…

 Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin ve kent insanının yoğun ilgi gösterdiği ve 250 bin katılımcının beklendiği festival havasında gerçekleşecek Bahar Şenlikleri bu yıl KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ olarak 11-12-13 ve 14 Mayıs 2015 tarihleri arasında 4 gün süre ile Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Yerleşkesinde Görseliz Organizasyon Gösteri ve Sanat Merkezi tarafından gerçekleştirilecektir. 11– 14 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleşecek Bahar festivalinde, bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla çok daha renkli, çok daha eğlenceli  içerikleriyle dopdolu, birbirinden değerli sanatçıların konserleriyle eğlencenin tadı 2015 yılında da keyifle sunulacaktır. Sanatçı konserlerinin (11 Mayıs Mustafa CECELİ, 12 Mayıs ZARA, 13 Mayıs Halil SEZAİ, 14 Mayıs Ferhat GÖÇER) yanı sıra, gerçekleştilecek festivalde, birbirinden eğlenceli aktivite ve seçkin gösteriler de yer alacaktır.  

 Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin ve kent insanının yoğun ilgi gösterdiği ve 250 bin katılımcının beklendiği festival havasında gerçekleşecek Bahar Şenlikleri bu yıl KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 10. KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ olarak 11-12-13 ve 14 Mayıs 2015 tarihleri arasında 4 gün süre ile Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Yerleşkesinde Görseliz Organizasyon Gösteri ve Sanat Merkezi tarafından gerçekleştirilecektir.


11– 14 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleşecek Bahar festivalinde, bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla çok daha renkli, çok daha eğlenceli  içerikleriyle dopdolu, birbirinden değerli sanatçıların konserleriyle eğlencenin tadı 2015 yılında da keyifle sunulacaktır.


Sanatçı konserlerinin (11 Mayıs Mustafa CECELİ, 12 Mayıs ZARA, 13 Mayıs Halil SEZAİ, 14 Mayıs Ferhat GÖÇER) yanı sıra, gerçekleştilecek festivalde, birbirinden eğlenceli aktivite ve seçkin gösteriler de yer alacaktır.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (