( (

Mesut Türker MHP Genel Başkanılığına Aday

Siyaset 07.03.2015 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Mesut Türker MHP Genel Başkanılığına Aday

1999-2002 yılları arasında MHPden Yozgat milletvekili olarak Meclise giren Plastik Cerrah Türker, ülkücü camiadan gelen talepler doğrultusunda Bahçelinin karşısına aday olmaya karar verdiğini söyledi. Türkerin 7 Martta Kent Otelde düzenleyeceği basın toplantısı ile adaylığını kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi. TÜRKİYE KUŞATILDI Bahçeliye karşı yarışacak olan Türker,Türk milletinin içerden ve dışardan kuşatıldığını belirterek şunları söyledi: “Türk milleti yaşadığı, egemenlik haklarının tartışıldığı şu günlerde, Türk milliyetçilerinin oynanan oyunları çözümleyip Türk milletinin bu gününe ve geleceğine sahip çıkması tarihi bir sorumluluktur. Türk milleti ve ülkemize sonrada milliyetçi hareket partisine olan sarsılmaz gönül bağımızdan kaynaklanan duygular ve sorumluluk anlayışıyla tarihin akışına yön vermiş yüce Türk milleti ve onun en büyük destekçisi olan ülkücü hareket mensupları teveccüh ederse Allahın izniyle M.H.P. genel başkanlığına adayım." MESUT TÜRKER KİMDİR? 1951 yılında Akdağmadeninde doğan Türker ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Yozgatta bitirdi. Daha sonra Ankara Üniversitesi tıp fakültesini kazanarak başarıyla mezun oldu. Aynı fakültede plastik ve rekonstrüktif cerrahi dalında uzmanlığını tamamlayarak uzman tıp doktoru oldu. Acil yardım ve travmatoloji  hastanesinde uzun yıllar başhekim yardımcılığı yaptı. Evli ve üç çocuk babası.... İKİNCİ ADAY BEKLENMİYOR MHPnin 11. Olağan Genel Kurulunda Mesut Türker dışında Devlet Bahçelinin karşısına üçüncü aday çıkması beklenmiyor. 4 Kasım 2012de yapılan MHP 10. Büyük Olağan Genel kurulunda Trabzon milletvekili olan Koray Aydın ile eski İzmir MHP İl Başkanı Musavat Dervişoğlu Bahçelinin karşısına aday olarak çıkmıştı. Kongrede Bahçeli 725 delegenin oyunu alarak zaferle ayrılmıştı. Koray Aydın, 441, Dervişoğlunüa ise 48 oy çıkmıştı.

1999-2002 yılları arasında MHPden Yozgat milletvekili olarak Meclise giren Plastik Cerrah Türker, ülkücü camiadan gelen talepler doğrultusunda Bahçelinin karşısına aday olmaya karar verdiğini söyledi. Türkerin 7 Martta Kent Otelde düzenleyeceği basın toplantısı ile adaylığını kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi.


TÜRKİYE KUŞATILDI


Bahçeliye karşı yarışacak olan Türker,Türk milletinin içerden ve dışardan kuşatıldığını belirterek şunları söyledi:


“Türk milleti yaşadığı, egemenlik haklarının tartışıldığı şu günlerde, Türk milliyetçilerinin oynanan oyunları çözümleyip Türk milletinin bu gününe ve geleceğine sahip çıkması tarihi bir sorumluluktur. Türk milleti ve ülkemize sonrada milliyetçi hareket partisine olan sarsılmaz gönül bağımızdan kaynaklanan duygular ve sorumluluk anlayışıyla tarihin akışına yön vermiş yüce Türk milleti ve onun en büyük destekçisi olan ülkücü hareket mensupları teveccüh ederse Allahın izniyle M.H.P. genel başkanlığına adayım."


MESUT TÜRKER KİMDİR?


1951 yılında Akdağmadeninde doğan Türker ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Yozgatta bitirdi. Daha sonra Ankara Üniversitesi tıp fakültesini kazanarak başarıyla mezun oldu. Aynı fakültede plastik ve rekonstrüktif cerrahi dalında uzmanlığını tamamlayarak uzman tıp doktoru oldu. Acil yardım ve travmatoloji  hastanesinde uzun yıllar başhekim yardımcılığı yaptı. Evli ve üç çocuk babası....


İKİNCİ ADAY BEKLENMİYOR


MHPnin 11. Olağan Genel Kurulunda Mesut Türker dışında Devlet Bahçelinin karşısına üçüncü aday çıkması beklenmiyor. 4 Kasım 2012de yapılan MHP 10. Büyük Olağan Genel kurulunda Trabzon milletvekili olan Koray Aydın ile eski İzmir MHP İl Başkanı Musavat Dervişoğlu Bahçelinin karşısına aday olarak çıkmıştı. Kongrede Bahçeli 725 delegenin oyunu alarak zaferle ayrılmıştı. Koray Aydın, 441, Dervişoğlunüa ise 48 oy çıkmıştı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (