( (

Karatay’da 2014 Yılında 2352 Çift Mutluluğa “Evet” Dedi

Yaşam 05.01.2015 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Karatay’da 2014 Yılında 2352 Çift Mutluluğa “Evet” Dedi

Evlendirme Memurluğuna nikah için müracaat edenler arasında; 4 Almanya, 4 Avusturya, 2 Afganistan, 1 Ukrayna, 7 Suriye, 1 Ermenistan, 4 Azerbaycan, 1 Macaristan, 2 Bulgaristan, 2 Fas, 2 Özbekistan uyruklu olmak üzere toplam 30 yabancı uyruklu çiftin bulunduğu ve çiftlerin nikah akitlerinin gerçekleştirildiği bildirildi. 2014 yılında evlenen çiftlerden 25’ inin nikah akitlerinin mahkeme kararı ile ve 35 çiftin ise iddet müddeti dolmadan yine mahkeme kararı ile nikahlarının gerçekleştirildiğini ileten Sosyal İşler Müdürlüğü Evlendirme Memurluğu, 11 çiftin nikah akitlerinin kapalı cezaevinde kıyıldığını belirtilerek vatandaşın memnuniyeti açısından 2015 yılında da yeni evlenecek çiftlerin nikah işlemlerinin aksatılmadan devam edileceğini kaydetti. Karatay’ lıların nikah törenlerine fırsat buldukça katılarak nikahlarını bizzat kendisinin gerçekleştirdiğini ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, hemşerilerinin mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadığını dile getirdi.  2014 yılında 2352 çiftin nikah akitlerinin yapıldığını söyleyen Başkan Hançerli, nikah için müracaat eden çiftlerin işlemlerinin evlendirme memurluğunca kısa sürede gerçekleştirildiğini belirterek çiftlerin ve ailelerinin bu anlamlı ve mutlu günlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmadan nikah işlemlerinin yapıldığını sözlerine ekledi.   

Evlendirme Memurluğuna nikah için müracaat edenler arasında; 4 Almanya, 4 Avusturya, 2 Afganistan, 1 Ukrayna, 7 Suriye, 1 Ermenistan, 4 Azerbaycan, 1 Macaristan, 2 Bulgaristan, 2 Fas, 2 Özbekistan uyruklu olmak üzere toplam 30 yabancı uyruklu çiftin bulunduğu ve çiftlerin nikah akitlerinin gerçekleştirildiği bildirildi. 2014 yılında evlenen çiftlerden 25’ inin nikah akitlerinin mahkeme kararı ile ve 35 çiftin ise iddet müddeti dolmadan yine mahkeme kararı ile nikahlarının gerçekleştirildiğini ileten Sosyal İşler Müdürlüğü Evlendirme Memurluğu, 11 çiftin nikah akitlerinin kapalı cezaevinde kıyıldığını belirtilerek vatandaşın memnuniyeti açısından 2015 yılında da yeni evlenecek çiftlerin nikah işlemlerinin aksatılmadan devam edileceğini kaydetti. Karatay’ lıların nikah törenlerine fırsat buldukça katılarak nikahlarını bizzat kendisinin gerçekleştirdiğini ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, hemşerilerinin mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadığını dile getirdi.


 2014 yılında 2352 çiftin nikah akitlerinin yapıldığını söyleyen Başkan Hançerli, nikah için müracaat eden çiftlerin işlemlerinin evlendirme memurluğunca kısa sürede gerçekleştirildiğini belirterek çiftlerin ve ailelerinin bu anlamlı ve mutlu günlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmadan nikah işlemlerinin yapıldığını sözlerine ekledi. 


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (