( (

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

02.01.2015 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajı şöyle: "Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bir mübarek geceye daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu nedeniyle kutladığımız Mevlid Kandili dolayısıyla kalplerimizi mutluluk ve huzur doldurdu. Bu mübarek geceyi, güzel ahlakı tamamlamak için gönderilen Efendimizi yakından tanımak, örnek hayatını, üstün ahlakını ve güzel öğütlerini çocuklarımıza öğretmek için vesile kılmalı, hayatımızın her alanında O’nu kendimize örnek edinmeli ve gösterdiği yoldan ayrılmamalıyız. Kardeşlik bağlarımızı güçlendiren müstesna günler olarak mübarek kandil günlerinde başta yakın akrabalarımız olmak üzere çevremizdeki insanlarla bağlarımızı güçlendirmek, dargınlıkları sonlandırmak son derece önemlidir. Bugün insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtuluşun, tüm insanlığa örnek olarak gönderilen Peygamber Efendimizin yolundan ilerlemek olduğunu unutmayalım. Bu duygularla, Konyalı hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik eder, mübarek gecenin tüm dünya için huzura vesile olmasını dilerim."

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajı şöyle:


"Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bir mübarek geceye daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu nedeniyle kutladığımız Mevlid Kandili dolayısıyla kalplerimizi mutluluk ve huzur doldurdu. Bu mübarek geceyi, güzel ahlakı tamamlamak için gönderilen Efendimizi yakından tanımak, örnek hayatını, üstün ahlakını ve güzel öğütlerini çocuklarımıza öğretmek için vesile kılmalı, hayatımızın her alanında O’nu kendimize örnek edinmeli ve gösterdiği yoldan ayrılmamalıyız.


Kardeşlik bağlarımızı güçlendiren müstesna günler olarak mübarek kandil günlerinde başta yakın akrabalarımız olmak üzere çevremizdeki insanlarla bağlarımızı güçlendirmek, dargınlıkları sonlandırmak son derece önemlidir. Bugün insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtuluşun, tüm insanlığa örnek olarak gönderilen Peygamber Efendimizin yolundan ilerlemek olduğunu unutmayalım.


Bu duygularla, Konyalı hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik eder, mübarek gecenin tüm dünya için huzura vesile olmasını dilerim."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (