( (

Konyaspordan Lokmanhekime Ziyaret

04.12.2014 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Konyaspordan Lokmanhekime Ziyaret

 Kendilerine yönelttikleri soruları büyük bir içtenlikle yanıtlayarak, öğrencilerle sohbet edip bol bol fotoğraf çektiren oyuncular, öğrencilerin gösterdiği büyük ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Yeşil beyazlı defans oyuncusu Ay gördükleri iğliden memnun olduklarını belirterek; “Bugün Özel Lokmanhekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde genç arkadaşlarımızla birlikte olmaktan çok mutluyum. Bize gösterilen ilgiden çok mutlu olduk. Onlara layık olarak Konyaspor’u layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu hafta sonu oynanacak olan Mersin maçında sakatlığımdan dolayı forma giyemeyeceğim. Bunun için çok üzgünüm. Ancak en kısa zamanda formamı geri almak istiyorum. Beğenilen ve takip edilen insanlar olarak gençlerimize örnek olmalıyız” dedi. Özel lokman hekim sağlık meslek lisesi müdürü Osman kabalak ise Konya’nın dışarıya açılan penceresi olan Torku Konyasporlu futbolcuları okullarında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ve bu tür organizasyonları devam ettireceklerini kaydetti.   Öğrencilerin futbolcularla yaptıkları uzun söyleşilerin ardından yeşil beyazlı oyuncular Okulun şeref defterini imzalayarak okuldan ayrıldılar.

 Kendilerine yönelttikleri soruları büyük bir içtenlikle yanıtlayarak, öğrencilerle sohbet edip bol bol fotoğraf çektiren oyuncular, öğrencilerin gösterdiği büyük ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.


Yeşil beyazlı defans oyuncusu Ay gördükleri iğliden memnun olduklarını belirterek; “Bugün Özel Lokmanhekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde genç arkadaşlarımızla birlikte olmaktan çok mutluyum. Bize gösterilen ilgiden çok mutlu olduk. Onlara layık olarak Konyaspor’u layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu hafta sonu oynanacak olan Mersin maçında sakatlığımdan dolayı forma giyemeyeceğim. Bunun için çok üzgünüm. Ancak en kısa zamanda formamı geri almak istiyorum.


Beğenilen ve takip edilen insanlar olarak gençlerimize örnek olmalıyız” dedi.


Özel lokman hekim sağlık meslek lisesi müdürü Osman kabalak ise Konya’nın dışarıya açılan penceresi olan Torku Konyasporlu futbolcuları okullarında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ve bu tür organizasyonları devam ettireceklerini kaydetti.  


Öğrencilerin futbolcularla yaptıkları uzun söyleşilerin ardından yeşil beyazlı oyuncular Okulun şeref defterini imzalayarak okuldan ayrıldılar.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (