( (

AK Parti Meram Kadın Kolları’ndan Mavi Kapak’a Destek

Gündem 20.11.2014 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

AK Parti Meram Kadın Kolları’ndan Mavi Kapak’a Destek

Meram Belediyesi Ateşbaz-ı Veli Yemek Salonu’nda gerçekleştirilen programda kampanyaya destek veren ve başarı gösteren bayanlar ödüllendirildi.  Programa AK Parti İl Teşkilatı Meram Koordinatörü Candan Duran, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Şerife Yabancıün, Bir İyilikte Sen Yap Derneği Başkanı Erol Önyal, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Abdi Kalan, iş adamı Mehmet Mıhoğlu, AK Parti Kadın Kolları Üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı.  KAMPANYAYA BÜYÜK İLGİ AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Şerife Yabancıün, teşkilat üyelerinin Mavi Kapak kampanyasına rağbet gösterdiğini söyledi. Toplanan kapakların ve hayırseverlerin yardımıyla engelliler için tekerlekli sandalye alındığını belirten Yabancıün, “İmkânı olmayıp da eve kapanmak zorunda olan engelli kardeşlerimizin toplum içine karışıp, kendilerini toplumun birer ferdi olarak görmelerine ve mutlu olmalarına vesile olmaya çalışıyoruz” dedi.  HERKES DUYARLI OLMALI Asıl amaçlarının engellilerin sorunlarının kökten çözülmesi olduğunu belirten Bir İyilikte Sen Yap Derneği Başkanı Erol Önyal, herkesin engelliler konusunda duyarlı olması gerektiğini belirtti.  GÖNÜLDEN DESTEK VERİYORUZ AK Parti iktidarının en önemli özelliğinin sosyal devlet anlayışını ülkenin en ücra noktasına ulaştırması olduğunu belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, “Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde her türlü projeye bizler de gönülden destek verme azmi ve gayreti içinde olduk. Bir İyilikte Sen Yap Derneği’ne yürekten teşekkür ediyorum. Bir duyarlılığı sergilemiş oluyorlar. Bizler de elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince destek olmaya gayret gösteriyoruz. Çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum” dedi.  HAYIRLI İŞE HANIM ELİ DEĞMİŞ “Yine hayırlı bir işe hanım eli değmiş” ifadesini kullanan AK Parti İl Teşkilatı Meram Koordinatörü Candan Duran, projede emeği geçen herkesi tebrik etti.  BEYNİMİZDEKİ ENGELLER KALKMALI Meram Belediye Başkan Yardımcısı Abdi Kalan, “Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde toplum içerisinde bulunan engelli kardeşlerimizin sosyal hayata kazandırılmasıyla ilgili olarak Bir İyilikte Sen Yap Derneği’nin böyle bir etkinlik yapmasından dolayı mutlu oldum” dedi. “Engelli kardeşlerimizle alakalı duyarlılığın mutlaka oluşturulması gerekiyor” ifadesini kullanan Meram Belediye Başkan Yardımcısı Kalan, “Biz sağlıklı insanların beynindeki engelleri de kaldırmak lazım” dedi.  6 TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ Konuşmaların ardından Mavi Kapak Toplama kampanyası kapsamında hayırseverler Mehmet Mıhoğlu, Şerife Önyal, Nuran Büyükkol, Didar Önyal ve Erol Önyal’ın desteğiyle alınan 6 adet tekerlekli sandalye engellilere ulaştırılmak üzere yakınlarına teslim edildi. Programda Mavi Kapak Toplama kampanyasına en çok katkıda bulunan ve çalışmalarda başarılı olan mahalle temsilcilerine ve teşkilat programlarına sürekli katılan teşkilat üyesine de hediyeler takdim edildi.

Meram Belediyesi Ateşbaz-ı Veli Yemek Salonu’nda gerçekleştirilen programda kampanyaya destek veren ve başarı gösteren bayanlar ödüllendirildi.


 Programa AK Parti İl Teşkilatı Meram Koordinatörü Candan Duran, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Şerife Yabancıün, Bir İyilikte Sen Yap Derneği Başkanı Erol Önyal, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Abdi Kalan, iş adamı Mehmet Mıhoğlu, AK Parti Kadın Kolları Üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı.


 KAMPANYAYA BÜYÜK İLGİ


AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Şerife Yabancıün, teşkilat üyelerinin Mavi Kapak kampanyasına rağbet gösterdiğini söyledi. Toplanan kapakların ve hayırseverlerin yardımıyla engelliler için tekerlekli sandalye alındığını belirten Yabancıün, “İmkânı olmayıp da eve kapanmak zorunda olan engelli kardeşlerimizin toplum içine karışıp, kendilerini toplumun birer ferdi olarak görmelerine ve mutlu olmalarına vesile olmaya çalışıyoruz” dedi.


 HERKES DUYARLI OLMALI


Asıl amaçlarının engellilerin sorunlarının kökten çözülmesi olduğunu belirten Bir İyilikte Sen Yap Derneği Başkanı Erol Önyal, herkesin engelliler konusunda duyarlı olması gerektiğini belirtti.


 GÖNÜLDEN DESTEK VERİYORUZ


AK Parti iktidarının en önemli özelliğinin sosyal devlet anlayışını ülkenin en ücra noktasına ulaştırması olduğunu belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, “Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde her türlü projeye bizler de gönülden destek verme azmi ve gayreti içinde olduk. Bir İyilikte Sen Yap Derneği’ne yürekten teşekkür ediyorum. Bir duyarlılığı sergilemiş oluyorlar. Bizler de elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince destek olmaya gayret gösteriyoruz. Çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum” dedi.


 HAYIRLI İŞE HANIM ELİ DEĞMİŞ


“Yine hayırlı bir işe hanım eli değmiş” ifadesini kullanan AK Parti İl Teşkilatı Meram Koordinatörü Candan Duran, projede emeği geçen herkesi tebrik etti.


 BEYNİMİZDEKİ ENGELLER KALKMALI


Meram Belediye Başkan Yardımcısı Abdi Kalan, “Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde toplum içerisinde bulunan engelli kardeşlerimizin sosyal hayata kazandırılmasıyla ilgili olarak Bir İyilikte Sen Yap Derneği’nin böyle bir etkinlik yapmasından dolayı mutlu oldum” dedi. “Engelli kardeşlerimizle alakalı duyarlılığın mutlaka oluşturulması gerekiyor” ifadesini kullanan Meram Belediye Başkan Yardımcısı Kalan, “Biz sağlıklı insanların beynindeki engelleri de kaldırmak lazım” dedi.


 6 TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ


Konuşmaların ardından Mavi Kapak Toplama kampanyası kapsamında hayırseverler Mehmet Mıhoğlu, Şerife Önyal, Nuran Büyükkol, Didar Önyal ve Erol Önyal’ın desteğiyle alınan 6 adet tekerlekli sandalye engellilere ulaştırılmak üzere yakınlarına teslim edildi.


Programda Mavi Kapak Toplama kampanyasına en çok katkıda bulunan ve çalışmalarda başarılı olan mahalle temsilcilerine ve teşkilat programlarına sürekli katılan teşkilat üyesine de hediyeler takdim edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (