( (

Hadim Belediyesinden Eğitime Destek

28.10.2014 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Hadim Belediyesinden Eğitime Destek

Son olarak Basketbol, Voleybol, Futbol ve Masa Tenisi malzemelerini Bademli İlkokulu, Bademli Ortaokulu, Çok Programlı Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’ne teslim eden Hadim Belediyesi sağlıklı yaşam ve spor alanındaki eksikleri gidermeye devam ediyor. Spor Malzemelerini teslim alan Bademli Ortaokulu Müdür’ü Fatma Uğuz yaptığı değerlendirmede Hadim Belediye Başkan’ı Ahmet Hadimioğlu’na teşekkürlerini belirterek “Sağolsun Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Hadimioğlu eğitim öğretim konularında hassasiyetle duruyor. Okulumuz ve personellerimizle yakından ilgileniyor. Bunun en son örneği bu malzemelerin okulumuza hediye edilmesidir. Üstelik bu malzemeler beklediğimden daha hızlı bir şekilde temin edilerek teslim edildi.” dedi.   

Son olarak Basketbol, Voleybol, Futbol ve Masa Tenisi malzemelerini Bademli İlkokulu, Bademli Ortaokulu, Çok Programlı Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’ne teslim eden Hadim Belediyesi sağlıklı yaşam ve spor alanındaki eksikleri gidermeye devam ediyor.


Spor Malzemelerini teslim alan Bademli Ortaokulu Müdür’ü Fatma Uğuz yaptığı değerlendirmede Hadim Belediye Başkan’ı Ahmet Hadimioğlu’na teşekkürlerini belirterek “Sağolsun Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Hadimioğlu eğitim öğretim konularında hassasiyetle duruyor. Okulumuz ve personellerimizle yakından ilgileniyor. Bunun en son örneği bu malzemelerin okulumuza hediye edilmesidir. Üstelik bu malzemeler beklediğimden daha hızlı bir şekilde temin edilerek teslim edildi.” dedi. 


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (