( (

Sorgun; “Konya Tarım Fuarı Gururumuzdur”

Gündem 31.05.2014 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Sorgun; “Konya Tarım Fuarı Gururumuzdur”

Fuarın Konya için olduğu kadar ülke için de çok önemli olduğunun altını çizen İl Başkanı Ahmet Sorgun; “Türkiye’nin en büyük tarım fuarına ev sahipliği yaptığımız için gururluyuz” dedi.  Bu yıl 12’incisi düzenlenen Konya Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli yabancı binlerce vatandaşı ağırladı. Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da fuarı gezerek sektör temsilcileri ile çiftçilerle bir araya geldi.  Ziyarete Başkan Sorgun’un yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcıları Beyazidi Bestami İnan, Ömer Faruk İyibildiren, Mustafa Varol ve Mustafa Dündar Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.  Sorgun; “Fuarın Konya ve ülkeye katkısı büyük”  Fuarda stant açan sektör temsilcileri ve çiftçilere hayırlı olsun diyen ve firma yetkilileriyle bir süre görüşen AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 12’incisi düzenlenen fuarın Konya’nın tarımsal üretimine, tarımsal sanayi ve istihdamına büyük katkılar sağladığını dile getirdi. Fuara yerli yabancı yüzlerce sektör temsilcisinin katılımının ülkeye de önemli katma değerler sunduğunu ifade eden Başkan Sorgun; “Giderek büyüyen, önemli hale gelen Konya Tarım Fuarı’na gösterilen ilgi, Konya’nın bu alandaki önemi ve konumunu bir kez daha bizlere gösteriyor. Konya Tarım Fuarı gerçekten bizim gururumuz. İnşallah gelecek yıllarda da bu önem giderek daha da artacak ve dünyada söz sahibi bir fuar olma özelliğini korumaya devam edecek” dedi.  

Fuarın Konya için olduğu kadar ülke için de çok önemli olduğunun altını çizen İl Başkanı Ahmet Sorgun; “Türkiye’nin en büyük tarım fuarına ev sahipliği yaptığımız için gururluyuz” dedi.


 Bu yıl 12’incisi düzenlenen Konya Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli yabancı binlerce vatandaşı ağırladı. Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da fuarı gezerek sektör temsilcileri ile çiftçilerle bir araya geldi.


 Ziyarete Başkan Sorgun’un yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcıları Beyazidi Bestami İnan, Ömer Faruk İyibildiren, Mustafa Varol ve Mustafa Dündar Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.


 Sorgun; “Fuarın Konya ve ülkeye katkısı büyük”


 Fuarda stant açan sektör temsilcileri ve çiftçilere hayırlı olsun diyen ve firma yetkilileriyle bir süre görüşen AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 12’incisi düzenlenen fuarın Konya’nın tarımsal üretimine, tarımsal sanayi ve istihdamına büyük katkılar sağladığını dile getirdi. Fuara yerli yabancı yüzlerce sektör temsilcisinin katılımının ülkeye de önemli katma değerler sunduğunu ifade eden Başkan Sorgun; “Giderek büyüyen, önemli hale gelen Konya Tarım Fuarı’na gösterilen ilgi, Konya’nın bu alandaki önemi ve konumunu bir kez daha bizlere gösteriyor. Konya Tarım Fuarı gerçekten bizim gururumuz. İnşallah gelecek yıllarda da bu önem giderek daha da artacak ve dünyada söz sahibi bir fuar olma özelliğini korumaya devam edecek” dedi.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (