( (

400 Bin Metre Kare Kilitli Taş

Bölge 04.10.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

400 Bin Metre Kare Kilitli Taş

İl Genel Meclisi Ekim ayı gündem maddeleri yoğun bir şekilde görüşülmeye devam ediyor. İl Özel İdaresi birimlerinin 2013 yılı çalışma ve faaliyetleri ile ilgili olarak 3’er aylık dönemler halinde İl Genel Meclisinin bilgilendirilmesi kararına istinaden İl Encümen kararları ile Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanlığı sunum yaptı.  Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanı Ramazan Şevik ile İl Encümeni Seyfi Kaçar’ın detaylı sunumunun ardından Meclis Başkanı Ali Selvi, yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Selvi, “Konya Türkiye’nin toprak bakımından en büyük ili. İmkânlar ölçüsünde 31 ilçedeki bütün köylerimize en iyi hizmeti sunmak için İl Genel Meclisi ve İl Özel İdare çalışanları adeta seferber oldu. Çok şükür bugün susuz yada yolu olmayan köyümüz kalmadı. 583 köyümüzün büyük bir bölümüne 2013 yılı sonu itibariyle toplamda bir milyon 400 bin metre kare kilitli taş döşenmiş olacak. Çalışmalarımız 2014 Mart ayına kadar devam edecek. Üç aylık bütçe çalışması yaparak eksik kalan yada ihtiyaç duyulan hizmetlerimiz sürecek” dedi. İl Genel Meclisi olarak yakalanan başarının sırrını ise Başkan Ali Selvi şöyle açıkladı: “Bütün çalışmalarımız düzenli, disiplinli ve programlı olarak devam etti.  Hiç kimseye ayrıcalık tanınmadı. Eskiden olduğu gibi hatır gönül işleriyle hizmet sunumu olmadı. İhtiyaç duyulan her ilçeye ve köye eşit miktarda hizmet götürüldü. Bu vesile ile İl Genel Meclisi üyelerimiz ve İl Özel İdare çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. ” 1 Ekim Salı günü çalışmalarına başlayan ve beş iş günü devam edecek İl Genel Meclisi toplantısı 5 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da son oturum yapıldıktan sonra Ekim ayı toplantısı sona erecek. 

İl Genel Meclisi Ekim ayı gündem maddeleri yoğun bir şekilde görüşülmeye devam ediyor. İl Özel İdaresi birimlerinin 2013 yılı çalışma ve faaliyetleri ile ilgili olarak 3’er aylık dönemler halinde İl Genel Meclisinin bilgilendirilmesi kararına istinaden İl Encümen kararları ile Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanlığı sunum yaptı.


 Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanı Ramazan Şevik ile İl Encümeni Seyfi Kaçar’ın detaylı sunumunun ardından Meclis Başkanı Ali Selvi, yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Selvi, “Konya Türkiye’nin toprak bakımından en büyük ili. İmkânlar ölçüsünde 31 ilçedeki bütün köylerimize en iyi hizmeti sunmak için İl Genel Meclisi ve İl Özel İdare çalışanları adeta seferber oldu. Çok şükür bugün susuz yada yolu olmayan köyümüz kalmadı. 583 köyümüzün büyük bir bölümüne 2013 yılı sonu itibariyle toplamda bir milyon 400 bin metre kare kilitli taş döşenmiş olacak. Çalışmalarımız 2014 Mart ayına kadar devam edecek. Üç aylık bütçe çalışması yaparak eksik kalan yada ihtiyaç duyulan hizmetlerimiz sürecek” dedi.


İl Genel Meclisi olarak yakalanan başarının sırrını ise Başkan Ali Selvi şöyle açıkladı: “Bütün çalışmalarımız düzenli, disiplinli ve programlı olarak devam etti.  Hiç kimseye ayrıcalık tanınmadı. Eskiden olduğu gibi hatır gönül işleriyle hizmet sunumu olmadı. İhtiyaç duyulan her ilçeye ve köye eşit miktarda hizmet götürüldü. Bu vesile ile İl Genel Meclisi üyelerimiz ve İl Özel İdare çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. ”


1 Ekim Salı günü çalışmalarına başlayan ve beş iş günü devam edecek İl Genel Meclisi toplantısı 5 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da son oturum yapıldıktan sonra Ekim ayı toplantısı sona erecek. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (