( (

Ramazan’ı Birlik ve Beraberlik İçinde Yaşıyoruz

Gündem 12.07.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Ramazan’ı Birlik ve Beraberlik İçinde Yaşıyoruz

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mahalle İftarları kapsamında Karaaslan Aybahçe, Kaş, Uhud, Süleymaniye ve Hasanköy mahallelerinin sakinleriyle iki ayrı iftar programında buluştu.   İlk olarak Karaaslan Aybahçe A. Haşhaş İlkokulu bahçesindeki iftar programına katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın güzel bir Ramazan ayını birlik ve beraberlik içinde yaşadığını söyledi. Başkan Akyürek, “Konya’da huzur var, mutluluk var. Hemşehrilerimiz mutlaka Ramazan ayının manasına uygun bir şekilde davransınlar. Dargınlar varsa barışsın, hep birlikte ihtiyaç sahiplerine destek olalım. Ramazan ayında da dünyanın birçok yerinde kan dökülüyor, sıkıntılar yaşanıyor. Mazlum milletler için dua etmeyi unutmayalım” dedi.   Başkan Akyürek, Ramazan ayında günde 2-3 iftar programına katılarak 200 binden fazla Konyalıyla buluşacaklarını da sözlerine ekledi.   Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da, Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla birlik ve beraberlik içinde iftar yaptıklarını belirterek, mahalle sakinlerinin iftarda bir araya gelmesine imkan verdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.   İKİNCİ İFTAR KAŞ CADDESİ’NDEYDİ   Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı daha sonra Kaş Caddesi Pazar Yeri’nde yapılan Büyükşehir Belediyesi’nin diğer Mahalle İftarı’na katıldı. Burada da mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Akyürek, programın ardından mahalle sakinleri ve muhtarlarla sohbet etti.     New layer...

 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mahalle İftarları kapsamında Karaaslan Aybahçe, Kaş, Uhud, Süleymaniye ve Hasanköy mahallelerinin sakinleriyle iki ayrı iftar programında buluştu.


 


İlk olarak Karaaslan Aybahçe A. Haşhaş İlkokulu bahçesindeki iftar programına katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın güzel bir Ramazan ayını birlik ve beraberlik içinde yaşadığını söyledi. Başkan Akyürek, “Konya’da huzur var, mutluluk var. Hemşehrilerimiz mutlaka Ramazan ayının manasına uygun bir şekilde davransınlar. Dargınlar varsa barışsın, hep birlikte ihtiyaç sahiplerine destek olalım. Ramazan ayında da dünyanın birçok yerinde kan dökülüyor, sıkıntılar yaşanıyor. Mazlum milletler için dua etmeyi unutmayalım” dedi.


 


Başkan Akyürek, Ramazan ayında günde 2-3 iftar programına katılarak 200 binden fazla Konyalıyla buluşacaklarını da sözlerine ekledi.


 


Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da, Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla birlik ve beraberlik içinde iftar yaptıklarını belirterek, mahalle sakinlerinin iftarda bir araya gelmesine imkan verdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.


 


İKİNCİ İFTAR KAŞ CADDESİ’NDEYDİ


 


Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı daha sonra Kaş Caddesi Pazar Yeri’nde yapılan Büyükşehir Belediyesi’nin diğer Mahalle İftarı’na katıldı. Burada da mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Akyürek, programın ardından mahalle sakinleri ve muhtarlarla sohbet etti.


 



 


New layer...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (