( (

Kaymakam Özgür Pelvan, Köylülerin Mısır Hasadına Katıldı

Bölge (İmdat Yayla) - İmdat Yayla | 23.10.2024 - 10:19, Güncelleme: 23.10.2024 - 10:19
 

Kaymakam Özgür Pelvan, Köylülerin Mısır Hasadına Katıldı

Yunak İlçe Kaymakamı Özgür Pelvan, mısır hasadı yapan köylülerle bir araya gelerek biçerdöverle mısır hasadı yaptı.
Konya’nın Yunak İlçe Kaymakamı Özgür Pelvan, ilçeye bağlı İmamoğlu Mahallesi’nde mısır hasadı yapan köylülerle bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Nufel Arabacı’yı ziyaret ederek bereketli hasat dönemi geçirmeleri dileğinde bulundu. Biçerdöver kullanarak mısır hasadına katılan Kaymakam Pelvan, "Öncelikle bütün çiftçilerimize hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum. Bugün mısır hasadına katıldık. İlçemizin genelinde yaklaşık 125 bin dekar alanda mısır ekimi yapılıyor. Her türlü zor koşullarda büyük emek veren çiftçilerimiz, hem ülke ekonomisinin büyümesine hem ilçemizin ekonomik olarak büyüyerek gelişmesine katkı sağlamaktadır. Bizler daima çiftçilerimizin yanındayız" ifadelerini kullandı. Yunak İlçe Tarımı Müdürü Hasan Yaz ise, “Bu yıl mısır rekoltesinin yüksek olması ve nem oranının düşmesi dolayısıyla çiftçilerimizin yüzü gülmektedir. İlçe Tarım Müdürlüğü olarak personellerimizle dane kaybını önlemek için sürekli biçerdöverin kontrollerini yapmaktayız. Tüm çiftçilerimize bereketli bol kazançlar temenni ederiz” dedi
Yunak İlçe Kaymakamı Özgür Pelvan, mısır hasadı yapan köylülerle bir araya gelerek biçerdöverle mısır hasadı yaptı.

Konya’nın Yunak İlçe Kaymakamı Özgür Pelvan, ilçeye bağlı İmamoğlu Mahallesi’nde mısır hasadı yapan köylülerle bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Nufel Arabacı’yı ziyaret ederek bereketli hasat dönemi geçirmeleri dileğinde bulundu.

Biçerdöver kullanarak mısır hasadına katılan Kaymakam Pelvan, "Öncelikle bütün çiftçilerimize hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum. Bugün mısır hasadına katıldık. İlçemizin genelinde yaklaşık 125 bin dekar alanda mısır ekimi yapılıyor. Her türlü zor koşullarda büyük emek veren çiftçilerimiz, hem ülke ekonomisinin büyümesine hem ilçemizin ekonomik olarak büyüyerek gelişmesine katkı sağlamaktadır. Bizler daima çiftçilerimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Yunak İlçe Tarımı Müdürü Hasan Yaz ise, “Bu yıl mısır rekoltesinin yüksek olması ve nem oranının düşmesi dolayısıyla çiftçilerimizin yüzü gülmektedir. İlçe Tarım Müdürlüğü olarak personellerimizle dane kaybını önlemek için sürekli biçerdöverin kontrollerini yapmaktayız. Tüm çiftçilerimize bereketli bol kazançlar temenni ederiz” dedi

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (