( (

Edirne Enez'e 310 adet çöp konteyneri

18.10.2024 - 12:02, Güncelleme: 18.10.2024 - 12:02
 

Edirne Enez'e 310 adet çöp konteyneri

Edirne Valiliği İl Özel idaresi tarafından Enez Kaymakamlığı’na 310 adet çöp konteyneri gönderildi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Enez’e gönderilen 310 adet çöp konteyneri köylere dağıtıldı. Enez Kaymakamı Muhammed Emin Tutal, çöp konteynlerinin teslim sırasında köy muhtarları ile bir araya gelerek, 2024 yılı içerisinde Edirne İl Özel İdaresi tarafından gönderilen toplam 310 çöp konteynerinin köylere dağıtımının gerçekleştiğini açıkladı. Kaymakam Tutal, çöp konteynerleri dolayısıyla Edirne Valisi Yunus Sezer’e ve İl Özel idare Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Edirne Valiliği İl Özel idaresi tarafından Enez Kaymakamlığı’na 310 adet çöp konteyneri gönderildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Enez’e gönderilen 310 adet çöp konteyneri köylere dağıtıldı.

Enez Kaymakamı Muhammed Emin Tutal, çöp konteynlerinin teslim sırasında köy muhtarları ile bir araya gelerek, 2024 yılı içerisinde Edirne İl Özel İdaresi tarafından gönderilen toplam 310 çöp konteynerinin köylere dağıtımının gerçekleştiğini açıkladı.

Kaymakam Tutal, çöp konteynerleri dolayısıyla Edirne Valisi Yunus Sezer’e ve İl Özel idare Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (